Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pppytajaca

czy on ma skłonności do agresji?

Polecane posty

Gość pppytajaca

nigdy mnie nie uderzył...ale zachowuje się dziwnie..to znaczy nie używa wulgaryzmów nie grozi wprost nie zrobił mi krzywdy fizycznej nigdy ale jak się wkurzy na coś..te jego zdania....boje się nieraz Np:nie kaz mi powtarzać Udam że tego nie słyszałem.. nie zmuszaj mnie bo zrobie coś czego będę załował O co ja cie prosiłem!????????!!!Zrozumiałas??!! tak wygladają nasze rozmowy..ten ton te krzyki..moze przesadzam ale boje się go nieraz. po kłótni nigdy sam się nie przyzna nie przeprosi zawsze to ja mam wyciagac pierwsza reke...przychodzi i mówi tylko "i jak coś chciałaś mi powiedzieć"-oczekuje przerosin że zawsze to ja ulegne a z reguły to nasze nieporozumienia to naprawde jego wina a ja wszystko musze brac na siebie. Przesadzam?co o tym sadzicie?

Gość kjikji-kasia
uciekaj bo po slubie bedziesz miala przesrane;))mowie powaznie;))

Gość tak moj byly maz
podobnie mowił przed slubem a po slubie zaczał mnie bic

Gość tego typu teksty
są domeną psychopatów.:o🖐️

Gość pppytajaca
urodził się 17 sierpnia

Gość hehehhheee
no to lew po prostu:)

Gość uciekaj od takiego
faceta.z czasem pozwalał bedzie sobie na coraz więcej.przyzwyczaiłaś go brać winę na siebie,to bardzo nie w porządku.poza tym w związku nie ma miejsca na strach,powinnaś czuć się bezpiecznie.nie warto tkwić w toksycznych zwiazkach.nie jesteś jego własnością ,nie dawaj mu przyzwolenia na takie traktowanie.facet zawini a ty jeszcze go przepraszasz? wyobraz sobie jak byś się z nim miała po ślubie,pewnie zrobiłby z ciebie popychadło albo co gorsza worek treningowy.nie ma prawa tak cię traktować i jak najszybciej powiedz NIE może wtedy do końca odkryje swoje prawdziwe oblicze ,zrób to póki nie jest za pózno,pozdrawiam

Następnym razem jak tak do Ciebie powie, zapytaj się go, czy właśnie tak jego tatuś odzywa się do mamusi. To nie żart, założę się, że wyniósł to z domu i trzeba mu uświadomić, że powtarza rodzinny schemat. Im prędzej wyjaśnisz mu, że nie wolno mu tak do Ciebie mówić tym lepiej, bo za chwilę się przyzwyczai.