Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majenkaaaa

Po jakich papierosach się nie śmierdzi?

Polecane posty

Gość majenkaaaa

Zastanawiam się, czy np. po papierosach djarum czuć. Paliłam niedawno i rodzice się nie zorientowali. Jakie jeszcze mozna palic bez ryzyka, ze sie śmierdzi?

Gość no najlepsze są mentolowe
ale kazde fajki czuc!!! Ja np pale Davidoff i tez mocno nie smierdzi sie po Nich...Chociaz ja napewno jestem starsza i wisi mi to czy czuc,czy nie;) w ogóle kuzwa co to za fajki Ty palilas???? Jakies ruskie?? Nie znam nawet takich.

Gość dzony z dzonowni
papierosy śmierdzą!!!!! Jak chcesz to mogę ci podarować mojego Kubana! pachnie i wogule ok

Gość majenkaaaa
Ja lat mam 18 ;) Teoretycznie robic moge co chce i nie jestem ubezwlasnowolniona, ale mieszkam z rodzicami którzy wybitnie się czepiają tego, że palę. Jeszcze rok temu za to, że znalazła w mojej torbie (grzebała w mojej torbie...) paczkę papierosów bawili się w dawanie mi szlabanów.. ;] A djarum to dosyc drogie (12 zl/paczka 20 papierosow) indonezyjskie papierosy. Ja dostaje djarumy tylko w tytoniowym i tylko te zwykle Black. Na cherry czy vanilla musze 'zapisywac' sie ;)

Gość po fajrantach

Gość no najlepsze są mentolowe
po co Ci takie drogie fajki? Ja polecam Davidoff 9,10 i sa naprawdę dobre! Zawsze paliłam Marlboro Light,ale jakos gardlo mnie po nich szczypało... Davidoff pierwsza klasa:*

Gość gość5
Po to aby rodzice się nie zorientowali, chyba ci napisała że po Djarumach nie czuć było.