Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemjakto

kto wie jak to odzyskac

Polecane posty

Gość niewiemjakto

czy ktos wie, jak mozna odzyskac historie internetowa w mozilli ? przypadkowo usunelam z wczorajszego dnia, a jest mi potrzebna

Gość niewiemjakto
slaby podszyw podnosze

Gość jolka marta tyska
z tego co wiem nie mozna :(

:( a czy moznaby ewentualnie to odzyskac takim programem do odzyskiwania plikow ? bo nie wiem, czy takie cos z historii jest jednoczesnie plikiem :o

Gość ukryta P
moze sprobuj po systemie pogrzebac -> pliki tymczasowe itd...tej historii z okienka to raczej nigdzie nie odzyskasz....chociaz informatykiem nie jestem ;)

Gość dramat i masakra
o ile rozumkuję, historia jest zapisywana na dysku w profilu, jako tzw, cash. Jełsi czyścisz historię przeglądania, to plik cash nie znika i nie jest kasowany , po prostu informacje w nim zawarte są czyszczone przez co plik cash zmniejsza objętość zatem nic Tobie nie pomoże:o

Gość dramat i masakra
jełsi już to może da się odzyskać dane z nadpisanego pliku, czyli historię przed modyfikacją poszukam to odpisze

Gość dramat i masakra
no włąśnei zajrzałem w pewne forum i rzuciłem okiem na foldery , które zapisuje windows podczas zapsiu punktu przywracania systemu. teoretycznie zawierają się tam foldery documents and settings czyli miejsce w , którym jest cash przeglądarki, dlatego można spróbować z przywracaniem systemy i wybraniem momentu sprzed nadpisania danych..szanse marne ale można spróbować..krzywda raczej sie nie stanie jełsi ściągałas coś itd to na wszeli wypadek zgraj na osobną partayję niż ta przywracana..sam nie wiem jak przywracanie działa