Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grymnia

przed okresem dużo jem

Polecane posty

Gość grymnia

:-O aż mnie ssie w żołądku i jestem nienażarta a po okresie już normalnie ma któraś tak ? nie wiem już co robić, chyba sie zabije

Gość grymnia
proszę mi powiedzieć jakie leki mam kupić :-O

Gość kalinkaaaaa
ja mam tak samo...spoko to chyba normalne:) ja wtedy jem mnostwo marchewki, pomidorow, ogorkow, czegos co nie tuczy a mozna wcinac i wcinac.....a najlepsze jest to ze jak zjem cos slonego to zaraz chce mi sie czegos slodkiego!!!!!tragedia...ale musimy byc silne:)

Gość kalinkaaaaa
ja jak tak sie nawcinam to biore xenne extra w tabletkach mam pewnosc ze mnie przeczysci z tych pokus:)

Gość kalinkaaaaa
a o ryczeniu to nic nie mow....ja to w ogole o byle g**** mam waty do kazdego i o wszystko...no moze przesadzam ale kurcze nie jest wtedy najlepiej z samopoczuciem psychicznym

Gość kalinkaaaaa
rany ja jem wlasnie marchewki...ja w niedziele dostane....a tak sie jakos dziwnie gloda czuje....i co najgorsze to puchniecie...blllleee

Ja mam tak tydzień przed okresam,wpieprzam ile wlezie,czasami łapie mnie jakis dół,że nie wychodze przez tydzien,robie sie cholernie nerwowa i moglabym wymieniac i wymieniac,ale coz zrobic takie sa uroki bycia kobieta ;)

Gość kalinkaaaaa
a w lodowce jest lodzik....hmmmm chyba go zjem...co bedzie tak sam tam lezal:)

Gość kalinkaaaaa
a za nim pojde spac to chyba ketchup z lodowki wciagne....bo do tego czasu juz nic innego nie bedzie...:))