Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmuconaaurelia

JAK GO ROZKOCHAC NA NOWO?? PISZCIE JAK WIECIE HLIP HLIP

Polecane posty

Gość zasmuconaaurelia

wiem ze to glupie i dziwne i nie ma pewnie na to metody ale moze z doswiadczenia wiecie jak rozkochac w sobie chlopaka? jestesmy razem jakies 3lata, kocha mnie, ale mam wrazenie ze gore bierze przyzwyczajenie, nie stara sie juz tak itp. a ja chcialabym by znowu bylo tak romantycznie, bym vczula ze mu zalezy;*(

Gość zasmuconaaurelia
rozkochac w " ". mozna kogos kochac, ale zapada rutyna, przyzwyczajenie itp

Gość zasmuconaaurelia
zaskoczyc go tu i tam;) ja lubie konkrety jak macie sprawdzone sposoby to piszcie!! mam 20lat...

Gość Somevody called me Sebastian
Heh ja tam próbowałem zaskakiwac i jak na razie jest ok. opowiedz zalezy od tego jak wygladaja wasze spotkania-moze zproponuj jakiś romantyczny spacer... teraz spada sporo gwiazd-na ostatniej przechadzce nad zalew widziałem 3 :D

Gość zasmuconaaurelia
nasze spotkania to przewaznie chwilowe spotkania w domu...

Ty go najlepiej znasz i sama wiesz co by mu sie spodobalo :D kazdemu facetowi mozna zapodac striptiz :p nie ma takiego co by mu sie nie spodobalo :P poza tym mozna go zaskoczyc bielizna -> to jedyna czesc ubioru jakiej zmiane sa w stanie zauwazyc; mozna przygotowac romantyczna kolacje i odpicowac sie jak do teatru :P niejeden facet bedzie przeszczesliwy jak po prostu zabierzesz go na piwo albo wino ;) teraz jest duzo zajebistych winiarni - naprawde fajny klimat :) mozesz mu sprawiac jakies przyjemnosci, ktorych do tej pory nie chcialo Ci sie robic - np. masazyk :P poza tym sprawdzona zawsze metoda udawania idiotki i chwalenia faceta :P mozesz tez zmienic fryzure na jakas bardziej sexy - zawsze jest cos bardziej sexy, a najbardziej sexy sa sexy zmiany :p generalnie kazdy sposob jest dobry byle lechtal jego ego albo stawial mu ptaka na bacznosc :P moja znajoma nawet wymyslila taki podstepny plan, ze jak facet wrocil do domu to znalazl karteczke z pierwsza zagadka, ktora doprowadzila go do kolejnej itd itd. a w koncu wyladowal w pokoju hotelowym w ktorym czekala na niego ona :P trudne to bylo jak cholera do zrealizowania i wymagalo pomocy osob trzecich -> tj na przyklad kolejna kolezanka miala na oku budke telefoniczna i w odpowiedniej chwili musiala na nia zadzwonic i dac mu kolejna wskazowke :p ludzie to maja fantazje ;)

Gość zasmuconaaurelia
dzieki.... on jest dziwny, pisze mu mile i erotyczne smsy , on nie odp wiec mowie dlaczego, a on po co o tym gadac? lepiej robic. bezsensu, ja cche romantycznego mezczyzny:( on jest jakis uparty i robi wszystko na przekor