Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EMTI

FRYZURA NA SLUB

Polecane posty

mam dlugie falowane wlosy takie prawie do pasa;] i szukam fryzury na moje wesele ,nie chce kokow zaznaczam od razu;]] macie moze jakies propozycje? wyprostowanie wlosow niestet odpada bo nie daj boze zacznie padac to moje wlosy zamienia sie w jedna wielka szope hehe... niestety takie juz sa i nie za bardzo wiem co z nimi zrobic... mialam ladna fryzure na studniowce, ale nie che wygladac tak samo... prosze pomozcie;]] z gory dziekuje;]]

przepraszam ale mojego zdjecia nie wstawie bo nie mam takiego gdzie widac dobrze moje wlosy najczesciej mam je zwiazane a jak juz sa jakies imprezki to je prostuje albo jakos upinam... dzikeuje za stronki

Gość majka123
Ja też myślę o rozpuszczonych włosach do ślubu, jednak nie za bardzo wyobrażam sobie do tego welon (a chce go mieć)...

Gość Fryzurkaaa
Ja również mam długie włosy i do ślubu chciałam iść w rozpuszczonych,ale fryzjerka która mnie czesała do ślubu odradziła mi to ponieważ uważała,że będzie mi nie wygodnie i będę się z nimi męczyć np w tańcu! Ale ja się uparłam i postawiłam na swoim i przyznam się teraz ,że bardzo żałuję swojej decyzji,i jestem zła,że nie posłuchałam tej fryzjerki,już po godzinie miałam dosyć swoich rozpuszczonych włosów,było mi strasznie w nich gorąco bo i stres robił swoje,a podczas tańca mi strasznie przeszkadzały byłam czerwona jak burak!!!! Pozdrawiam

Gość ja miałam rozpuszczone
też długie, falowane. Wpięłam sobie diadem taki celtycki - dookoła głowy i nie zamieniła bym tej fryzury na żadną inną :) nie porobiły mi się strąki ani nic bo nie jestem zbytnio tańcząca. Może po prostu sobie lekko podkręć?