Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamwdupie eks

chłopak mnie zostawił...jak dalej zyc? strzelic sobie w łeb? nie... olac go

Polecane posty

Gość mamwdupie eks

i zyc dalej... eh tez sie dopisywalam do topiku ze mnie zostawil i co ja zrobie, ja chce zeby wrocil, co zrobic zeby wrocil? a moze sobie powiekszyc cos a moze pomniejszyc tez bylam zalamana, plakalam za tym h**** a teraz mam to gdzies nie chce jego pomocy, nie musi sie litowac i mi pomagacv bo ja jestem taka biedna dziewczynka i sie nie znam na autach i jak ja sobie poradze z tym moim nowym nabytkiem... a poradze sobie a moj eks moze sobie wsadzic w d... ta wielka pomoc, jak mi przykro ze ta blond na kurczakowatych nogach go rzucila bo mial jak na jej gust za malo kasy Trzeba bylo wrocic do mnie jak chcialam i sie plaszczylam i prosilam i robilam z siebie idiotke. A teraz koniec robienia z siebie idiotki, wykasowalam numer i nie mam go na gg i wlasnie tak zamierzam zyc zycie nie kreci sie wokol facetow a moj eks oby pozalowal kiedys a nawet jak nie pozaluje to krzyz na droge i blogoslawienstwo, niech spada, mam go gdzies

Gość mamwdupie eks
a nie po cholere tylko po to zebym sie mogla wypisac bo w ten sposob dokonuje ostatecznego oczyszczenia zdjecia juz wlasnie wszytsie skasowalam no a drugi powod jest taki ze dopoki go adm nie wykasuje to sobie go sama znajde i przeczytam jak kiedys napisalam ze mam w dupie eks tak zeby mi do glowy nie strzelilo znow sie plaszczyc a jak nie chcesz to nie musissz sie wpisywac, bede prowadzic rozmowe sama ze soba ;)

to polecam jednak wpisac sie na nasz topik, u nas wiekszosc juz spalila za soba mosty (czyt. pochowala do pudel wszelkei slady po eks, wyjebala go z gg, skype i wszelkich innych srodkow komunikacji) :D

Gość mamwdupie eks
oj ja wierze ze da.... mam tak kiepska pamiec do zlych rzeczy i moich postanowien ze musze sobie pisac a potem sie tego trzymac no wiec mam w dupie eks, nie odezwe sie do niego nigdy wiecej nie bede ukladac w glowie zyczen urodzinowych mimo ze urodziny ma pod koniec listopada jak mi sie zepsuje auto to chocby mnie dzgali, nie zadzwonie do niego nioe bede sprawdzala jego zdjec na nk nie bede sprawdzala zdjec jego znajomych na nk bede zyc dla sibie i koniec rozpamietywania co by bylo gdyby.... trudno, stalo sie

Gość mamwdupie eks
Czeko_ jestes z Topiku: zostawil mnie....?? A czy ktorejs z kolezanek udalo sie odzyskac faceta czyli przylecial do niej z wywieszonym jezorem i blagal o powrot czyli cos o czym (na etapie na ktorym tam sie wpisywalam) kazda marzyla? ciekawa jestem... :)

Gość mamwdupie eks
Turquoise a tobie to tez sie chyba troche nudzi w piatek cooo? czemu niby moje bzdury sa mniej wazne od innych topikow typu przelecial mnie a ja sie nie zorientowalam? mam pelne prawo do posiadania wasnego topiku i wcale cie nie prosze o czytanie moich bzdur

tak jestem z tamtego topiku, no wiec hmm, do jednej facet wrocił, ale w wiekszosci niestety historie nie koncza sie happy end'em, chyba ze za happy end mozna uznac poznanie kogos nowego ;) do mnie moj eks niedawno sie odezwal ale to dluga historia, wiec jak chcesz to mowie, dolacz tam,mamy fajna ekipe :D

tak nudzi mi sie, bo mam baby sitting i siedze z 2 baby phone'ami i mam nadzieje; ze sie zaden bachorek nie obudzi :) zajmij sie czyms, bo jak chcesz zapomniec o ex i olac go, to wypuisaywanie takich bredni na forum nie jest nejlepszym pomyslem

Gość mamwdupie eks
czeko przekonalas mnie :) T. milego babymaybe sie nie obudzi