Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bardzo Nieznajoma Pisarka

o czym napisać książkę...?

Polecane posty

kochana Ty moja ! ale szczęście,że akurat się spotkałyśmy i jeszcze mnie poznałaś w dodatku. wyślij mi na maila Twój numer to już do Ciebie dzwonie ! miałam to już dawno zrobić, ale ten numer który mi podawałaś nie odpowiadał.

Gość Pieskie-życie
ja mam już 5 książek! Jeśli chcesz żeby twoja książka była dobra wczuj się w bochatera, jeśli jeszcze nie masz pomysłu na książkę poczekaj w końcu dostaniesz weny i zaczniesz pisać jak opentana. W między czasie ja mogę Ci trochę pomóc! Napisz tylko czy ma być to książka miłosna, horror, kryminał, fantasy czy coś dośmiechu.

Gość Alosa
jak ktoś zna grę the sims2 to nich w nią zagra i później opisze co się w niej wydarzyło, łącznie z wypiciem wampirocyliny D i zjedzeniem przez krowokwiat i wypiciem przez sima po wydojeniu krowokwiata i zmianą w wilkołaka lub wampira.

Gość Alosa
a i jeszcze może po przemianie w zombie

Gość sylviaplath
masz kobieto rozdwojenie jazni ? :>

Gość Drusucki
Nikt Ci nie poda genialnego pomysłu na książkę, tak jak i nikt Ci nie poda pomysłu na super dochodowy biznes. Myśl, kombinuj, a potem pisz. I możesz wrzucić dzieło na tę stronę, żeby zarobić trochę kasy: http://myartgo.pl/