dddnio 0 Napisano Sierpień 15, 2008 cześć, po pierwsze oczekuję normalnych odpowiedzi gdyż nie mam 15 lat i nie mam stracha, ale lepiej sie upewnić. 1,5 roku zażywałam tabletki a przed tym miałam regularne okresy, czy jeżeli teraz mam przerwę od tabletek a odbyłam stosunek PRZERYWANY w przed ostatnim dniu dni płodnych, to jakie są szanse, że mogę zajść w ciążę? Chciałam jeszcze podkreślić, że wczoraj i przed wczoraj miałam potrzeby intymne jak i przytulania się - co chyba wiąże sie z owulacją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dddnio 0 Napisano Sierpień 15, 2008 kurcze no prosze o jakas odpowiedź, bardzo mi zalezy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniciulka 0 Napisano Sierpień 16, 2008 duże prawdopodobieństwo że jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja juz 3 lata jade na Napisano Sierpień 16, 2008 przerywanym i jakos w ciazy nie jestem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniciulka 0 Napisano Sierpień 16, 2008 co nie znaczy że u każdej on się sprawdza tym bardziej podczas dni płodnych :? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dddnio 0 Napisano Sierpień 16, 2008 odbywałam takie stosunki swego czasu regularnie i nie byłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dddnio 0 Napisano Sierpień 16, 2008 chciałam jeszcze zauwazyć, że 2 tyg dopiero nie biore tabletek, a wszedzie pisze ze koło 3 miechów organizm wraca do normy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jajajajajajajaja Napisano Sierpień 16, 2008 ja też odbywałam i to przez 5 lat i od trzech miesięcy jestem szczęśliwą przyszłą mamą ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dddnio 0 Napisano Sierpień 16, 2008 jajajajajajaja no ale przez 5 lat jakos nigdy nie bylo problemów co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniciulka 0 Napisano Sierpień 16, 2008 no ale po tym czasie jednak przydażyła się wpadka. no i nigdy nie współżyłam podczas dni plodnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniciulka 0 Napisano Sierpień 16, 2008 sorki- pisałam wcześniej pod innym nickiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniciulka 0 Napisano Sierpień 16, 2008 jestem u kumpeli i piszemy na zmiane na kafe :D więc postanowiłyśmy juz pisać pod jej nickiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dddnio 0 Napisano Sierpień 16, 2008 no a jeżeli wziaśc pod uwage ze brałam tabsy? to może to cos zmieniac ?? bo ten stosunek to bardziej tak z zapomneinia sie wyszedł no i partner nie doszedł we mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniciulka 0 Napisano Sierpień 16, 2008 no nie powiem Ci na 100% że jesteś lub nie, napewno tabsy mają coś do rzeczy ale mogę powiedzieć że jest duże prawdopodobieństwo że jednak możesz być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dddnio 0 Napisano Sierpień 16, 2008 no a jeżeli w momencie odbywania takiego przerywanego stosunku, to był 15 sierpnia a owulacje powinnam miec 13, a 13 i 14 miałam tzw chcice i z tego co tak obserwuję ani wczoraj dzisiaj ani przed wczoraj nie miałam już śluzu tylko normalna wilgotnośc pochwy ? szukam bo kurcze kij z tym ze bym zaszła każdy może wpaść ale centralnie bym rodziła w mature :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniciulka 0 Napisano Sierpień 16, 2008 zrób ten test z krwi najlepiej albo czekaj na okres. Naraie trudno raczej cos prorokować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dddnio 0 Napisano Sierpień 16, 2008 huh, no nic, najgorsze to jest to czekanie do okresu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dddnio 0 Napisano Sierpień 16, 2008 a mam jeszcze pytanie bo na forum jakims wyczytałam ze dziewczyna sie wypowiada ze jej ginekolog kiedy mu powiedziała ze wzieła tabletke po powiedział ze nie musiała biegać po recepte tylko ze ginekolog jej powiedział ze wystarczy wziść 2 tabletki do 72 h antykoncepcyjnych i po 24 h znów dwie i juz później normalnie słyszałyście o tym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach