młoda0605 0 Napisano Sierpień 15, 2008 mam pytanko. zrobiłam wczoraj test ciążowy (3 tyg po stosunku bez zabezpieczenia) bo w poniedzialek mialam miec okres a nie mam do dzis:( zrobilam go o godz.18. wyszedl negatywnie. czy dobrze mi wyszedl czy mozliwe ze mogl sie pomylic albo jeszcze nie wykryc ciazy??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dddnio 0 Napisano Sierpień 15, 2008 mógł, jeżeli nie zrobiłaś czegoś zgodnie z ulotką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
młoda0605 0 Napisano Sierpień 15, 2008 zrobiłam wszystko tak jak było napisane oprocz tego ze najlepiej zrobic go rano bo ja robilam pod wieczor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dddnio 0 Napisano Sierpień 15, 2008 czyli powinien wyjsc poprawnie, a okres może CI sie spóźniać przez stres zwiazany z myśleniem że możesz byc w ciązy (no daje tylko przykład bo nie wiem jak u Ciebie jest) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czysta wyborowa 0 Napisano Sierpień 15, 2008 Ja zrobilam test z rana wyszedl negatywnie a okresu dalej nie ma. tìdlatego wybieram sie do gina i on mi powie co mi dolega. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czysta wyborowa 0 Napisano Sierpień 15, 2008 Mojej znajomej test wyszedl pozytywny za trzecim razem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
młoda0605 0 Napisano Sierpień 15, 2008 ale objawow ciaży tez na razie nie mam żadnych :/ a raczej cos by juz bylo (?) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czysta wyborowa 0 Napisano Sierpień 15, 2008 Jak zadnych objawow to na moj gust jest to zwykle opznienie. zreszta ja obecnie mam to samo, nie mam ani okresu ani zadnych objawow. Ale trzeba wziasc pod uwage, ze kazdy organizm jest inny. Moja kolezanka w pierwszym miesiacu ciazy nie miala zasdnych objawow. robila testy tylko bo spoznial sie jej okres. jak pisalam dopiero za trzecim razem wyszedl jej pozytywny. objawy zaczela miec dopiero gdzies w drugim miesiacu. Natomiast inna moja kolezanka juz zaraz po zaplodniunie zaczela odczuwac zmiany. ciaza zostala wykryta po 1,5 miesiacu ale ona prasktycznie od poczatku cos czula. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
młoda0605 0 Napisano Sierpień 15, 2008 teraz to dopiero sie martwie :(:(:( chociaz moja kumpela robila juz pare razy testy i zawsze wychodzily negatywnie. raz jej sie okres 2 tyg spoznil ale test wczesniej wykazal ze nie jest. mam nadzieje ze u mnie tez tak bedzie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czysta wyborowa 0 Napisano Sierpień 15, 2008 Dla wiekszej pewnosci zrob badanie krwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zrob sobie bete i Napisano Sierpień 15, 2008 bedziesz wiedziala na 100 % . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
młoda0605 0 Napisano Sierpień 15, 2008 a gdzie sie idzie po to badanie co sie mowi i ile sie placi i ile czeka????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zrob sobie bete i Napisano Sierpień 15, 2008 idziesz do przychodni zdrowia. do labolarorium. I mowisz najzwyczajniej w swiecie ze chcesz zrobic test beta hcg. Tyle. Wynik moze byc tego samego dnia albo na drugi. Zalezy jakie labol. To badanie jest platne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zrob sobie bete i Napisano Sierpień 15, 2008 a oplata to roznie, zalezy od przychodni i miasta. Mysle ze tak 20 - 40 zl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
młoda0605 0 Napisano Sierpień 15, 2008 to jest typowy test na ciaże?? od razu babki beda wiedzialy ze chce sprawdzic czy jestem w ciazy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zrob sobie bete i Napisano Sierpień 15, 2008 tak, to jest typowy test na ciaze....a co Ty sie tam jakimis babami w przychodni bedziesz przejmowac...idz rob i bedziesz widziala na czym stoisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czysta wyborowa 0 Napisano Sierpień 15, 2008 Akurat takie baby w przychodni guzik to bedzie obchodzic. Ona codzienie pewnie wykinuja kilkaset takich i innych testow wiec nie sadze by dla nich byl to jakies przypadek dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zrob sobie bete i Napisano Sierpień 15, 2008 dokladnie. to tak jak z testem w aptece. tez kupujesz w jednym celu...a idac tam nie masz wypisane na czole "boze zeby to nie byla ciaza" czy "jak bym chciala zeby to byla ciaza". Ich to nie interesuje. Spoko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
młoda0605 0 Napisano Sierpień 16, 2008 wlasnie wziełam 2 ibuprofeny pisze tam ze zmniejsza krzepliwosc krwi myslicie ze pomoze?? jutro sprobuje moczyc stopy w gorącej wodzie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zrob sobie bete i Napisano Sierpień 16, 2008 ale po co wzielas???? skoro podejrzewasz ciaze to nie powinnas tak robic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
młoda0605 0 Napisano Sierpień 16, 2008 w sumie nie wiem czy moge podejrzewac ciaze bo chlopak nie skonczyl we mnie tylko poza mna i spowrotem wlozyl :/ jezy nie wiem juz co mam myslec:(:(:( głupota kosztuje :'( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
młoda0605 0 Napisano Sierpień 16, 2008 pomozcie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czysta wyborowa 0 Napisano Sierpień 16, 2008 zrob sobie to badanie krwi i bedziesz wiedziec na 100%. My ci nie jestesmy w stanie powiedziec czy jestes w ciazy czy nie, bo kazdy organizm jest inny i inaczej reaguje na ewentualna ciaze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baskaaaa Napisano Kwiecień 2, 2009 Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tinyurl.com/testosobowosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach