Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azuz

Czy mam jaszcze jedną szansę?

Polecane posty

Gość azuz

Z mężem byłam 13 lat a 10 po ślubie. Mój ukochany zawsze wolał inne i zawsze mnie zdradzał a ja głupia myślałam że sie zmieni.Nic z tego , kiedy byłam w ciąży z trzecim dzieckiem znowu sie zaczęło tym razem jego romans trwał dwa lata najgorsze jest to ze prawie wszystkie te złe kobiety znałam. Ogólnie powiem że żeby napisać wszystko to 100 kartkowy zeszyt to za mało. Mam 28 lat trójke dzieci jestem samotna zaniedbaną przez faceta kobietą która potrzebuje miłości i kogoś kto choć trochę mnie zrozumie. Nie narzekam na brak adoratorów bo nie jestem brzydka ale szukam miłości swojej prawdziwej jedynej połowy, nie kogoś komu zależy tylko na jednym i nara. Czy mam jeszcze szanse na miłćść czy ktos mnie zechce?

Gość Pocałowałam dziewczynę
a powiedz mi wyszlas za niego za mąz moze dlatego ze wpadlas z dzieckiem?

Gość azuz
tak wyszłam za niego z powodu dziecka nie od razu bo po dwóch latach. wiecie byłam bardzo młoda kiedy zaszłam w ciąże to był mój pierwszy chłopak z którym spałam był taki doświadczony to mi sie podobało. Byłam młoda głupia w dodatku tata pił i wszystko było do dupy a z nim mogłam pogadać przytulic sie i wogóle.

Gość azuz
hej nio napiszcie coś bo mi smutno