Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pod gradobiciem pytań...

dziś książ mówił o mnie na kazaniu...

Polecane posty

Gość Andzia7
myślałam,ze o minecie

heh..kiedyś ten chłopak był zakochany.. poszedł do wojska..dobiega końca jego służba wojskowa..powraca i co? ukochana dziewczyna znalazła sobie kogoś innego..chłopak wstrząśnięty..cała rodzina też... (tu nieco przesadził:D) głównie było o miłości dzisiaj.. ;)

Gość zigi22
heh..kiedyś ten chłopak był zakochany.. poszedł do wojska..dobiega końca jego służba wojskowa..powraca i co? ukochana dziewczyna znalazła sobie kogoś innego..chłopak wstrząśnięty..cała rodzina też... (tu nieco przesadził ) głównie było o miłości dzisiaj.. to jak nazwać taką dziewczynę? QRWĄ?

Gość Aldik
ale większość

aaaaa! a na samym początku jak zaczął... "przytoczę teraz pewną historię Naszego byłego ministranta.. (...) " jak to tylko usłyszałem..nogi się ugięły..i czekałem tylko na na te wszystkie oczy, które we mnie się wpatrywały.. :D a na twarzy to się gotowałem.. :classic_cool: P.S Na szczęscie, teraz mam Narzeczoną i jestem szczęśliwy.. Ufff..jak dobrze, że dziś Jej nie było ze mną w kościele ;)

Gość agn24
ja jak mój chlopak był w wojsku, to go nie zdradziłam, uprawiałam co prawda seks z chłopakami, ale tylko analny, a w pupcie to przecież nie zdrada. Muszelka zawsze była tylko dla Marcinka :-*************