Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olllllllllllllaaaaaaaaaaaaaa

obraza a policja

Polecane posty

czy jesli ktos mnie obraza(typu pizda itd) moge isc z tym na policje? dodam ze chce zeby temu komus w piety poszlo bo lubi obrazac ludzi.. jest maly problem jest to w glupiej grze ale mam screeny tych wypowiedzi.. prosze o pomoc

Gość ttyyy
oczywiscie,ze mozesz isc z tym na policje i taka osoba bedzie miala przerąbane. !!!!!!!!! miala osttanio taką sytuacje,

policja nic nie pomoze, bo ewentualnie mozesz zalozyc sprawe w sadzie o zniewage z oskarzenia prywatnego

nie chce sprawy zadnej chce zeby go troche postraszyli.. dodam ze ja grzecznie odpowiadalam i czekalam a z ta osoba wybuchnie,, mam dosc takiego zachowania:O

Gość Anette jest tEMpa ...
Pod warunkiem, że jesteś obrażana z imienia, nazwiska lub innych identyfikowalnych danych osobowych. Pseudonim lub nick się nie liczy.

tylko, ze takie odnotowanie nic nie da, to jest taka sprawa, ze sie idzie od razu do sadu ewentualnie mozna sie pokusic o poinformowanie o tym strazy miejskiej, ktora moze cos wykombinowac zeby podciagnac to pod wykroczenie, ale policja jest w takim wypadku bezsilna chyba, ze zalezy tylko na tym, zeby zrobili notatke - ktora i tak nic nie da

niestety nie z nazwiska ani imienia... no trudno, to tylko glupia gra ale chcialam zeby temu komus poszlo w piety wyzywanie ludzi:O

nie mam takiej mozliwosci niestety...

ja w zadnym wypadku nie biore tego do siebie:) mi to zwisa:P ale denerwuje mnie ze ta osoba obraza nie tylko mnie:O

Gość rozumiesz
Laska, policję interesują w porywach "groźby karalne". To, że ty uważasz, że ktoś cię obraża, to nie jest dla policji powód dla interwencji. Wiesz ty dziecko jaka jest różnica między sprawą karną a cywililną? Obrażanie podpada pod kodeks cywilny, innymi słowy możesz tę osobę pozwać co najwyżej, ale obrażanie cię NIE JEST PRZESTĘPSTWEM ŚCIGANYM Z URZĘDU. Rozumiesz?

tak i nie jestem pierwszej mlodosci, nie jestem dzickiem:)chcialam sie poradzic nie musisz naskakiwac na mnie:)

Gość mów za siebie
ok, ale ta gra jest na jakimś serwisie logowanym - typu Kurnika? jeśli tak - zawsze możesz skontaktować się z adminem, załączyć Screenów i facet se za bardzo nie pogra:classic_cool:

Gość jhvjv
małą szkodliwosc - umorza