Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie...

Na jakim portalu mozna poznac

Polecane posty

Gość gdzie...
nie znosze trywialnie obgryzionych paznokci, bo mi sie kojarza z eksem i zapachu potu brrr- jak jakas schiza...

Gość gdzie...
to gdzie? bylam w clubie to poznalam 26scio latka i dopoki nie spytalam ile ma lat wszystko bylo ok... starsza jestem.. i tak jest ostatnio za kazdym razem- mlodszy... czuje sie przy nich po prostu zle... staro

Gość gdzie...
ps starsi jakos nie specjalnie zwracaja na mnie uwage... bez sensu... od roku jestem sama... ponad

do gdzie ... ???/ mam z tym podobne problemy co Ty...samych mlodszych kolesin sie spotyka :( starsi jak sa...to jacys tacy dretwi...

Gość gdzie...
jak parze na twoj nick... mam 10 lat wiecej... starsi sa okropni...

Gość gdzie...
poznalam kilku fajnych, ale jeden byl nizszy ode mnie (buuu) strasznie mi to wadzilo; drugi... no coz ksieciem nie byl- prosty chlopak... nie wiem, wybredna sie robie i nie potrafie tego zmienic... zle mi samej...

Gość gdzie...
jeden 41dnolatek byl prawie wspanialy i bym sie w nim zakochala... tylko, ze nie spotykal sie tylko ze mna, lecz co najmniej z jedna- matka jego dziecka... drugi 41dnolatek- ech szkoda gadac- Ci po 40stce czesto wygladaja znacznie gorzej i zachowuja sie jak starzy wyjadacze chleba...

kurcze, rzeczywiscie ty masz niezle wymagania. moze by je tak odrobine obnizyc? w koncu nikt nie jest idealem. Probuj moze na jakis wycieczkach, speed randkach czy cos takiego, moze zapisz sie do agencji matrymonialnej. no i na ulicy, w tramwaju, autobusie, pociagu usmiechaj sie i moze kogos poznasz:))

ale trzeba wychodzic!!! inaczej nicic, no ... zostaje jeszcze komputer i znajomosc przez gg, moze pozniej cos wiecej...ale ile takich sie zdarza ??? ja nadal jestem zwolenniczka spotkan w realu i zawiewrania sportem. Moze to poszerzy krag znajomych a co za tym idzie ciekawe znajomosci dam.-męs. ??? :)

Gość gdzie...
myslalam o wycieczce... ale sama jak kretynka? czyhajaca na cudzego faceta? bo kto sam jezdzi...

zapomnialam, pociag, w szczegolnosci pospieszny jakiejs odleglej relacji :) mam mase znajomych (facetow gl.) wlasnie poznanych w pociagu, hihi :)

wlasnie ... samej na wycieczke to nie za bardzo :/ tez bym sie nie skusila na to :/ ale z jakas znajoma to czemu nie ???

Gość gdzie...
wyborowa... jakos w takie bajki nie wierze- wyjde wyrzucic smieci i poznam ksiecia z bajki... na studiach podoba mi sie jeden faceta... ale ma zone i dwojke dzieci, wiec odpada, ale jest super...

Gość gdzie...
nie wyobrazam sobie jechac sama na urlop... bylam na splywie, poznalam faceta... ale nie jest w moloim typie... jak mozna przyjsc na spotkanie w niedoczyszczonych butach, marynarce i dziurce w sztruksach? co ja na to poradze, ze dostrzegam wszystkie detale... juz mnie to meczy...

Gość gdzie...
no tak, od roku jezdze autem, do kosciola nie chodze, bo wstretu nabralam jak mi eks zaczal uniewazniac slub... przepraszam za to moje ciagle "nie"

Ja na mojej pierwszej randce wygladalam fatalnie...nie do konca wysuszylam wlosy bo sie spieszylam i mialam taki klebek, wygladalam jakbym z lozka dopiero wstala...dobrze ze moj maz nie ma rentgenu w oczach i przymknal na to oko:))

Gość gdzie...
wyborowa- sa jkies ramy... ja w zyciu nie wyszlabym w zaciagnietej rajstopie ani w tlustych wlosach... moga nie byc ulozone ale nie brudne... jestem straszna detalistka, lustruje ludzi... staram sie tak nie analizowac, ale nie potrafie...

Gość gdzie...
nie przesadzam... i w sumie nie wiem jak to w sobie zmienic...

wyjedz moze na jakas zagraniczna wycieczke i a noz znajdzie sie ktos ciekawy np na objazdowce albo na wakacjach nad jakims egzotycznym morzem?

Gość gdzie...
raz rozmawialam z niemcem na skype, ale jak kretynka sie speszylam, bo nie mowilam idealnie mimo ze mnie zapewnial, iz wszystko ok... jak dziecko! obcokrajowcow sie obawiam... to zupelnie inne przyzwyczjenia, kultura- tak mi sie wydaje

Gość gdzie...
wyborowa czy miala bys obiekcje, gdyby poznany facet mial zone, dzieci?

Moze zamiast od razu skreslac daj jeszcze kjedna szanse np w postaci drugiej randki, jak na drugiej randce bedziesz miec te same odczucia to wtedy rzucaj.

Gość gdzie...
ps mialabys... chodzi mi o to czy bys sie zainteresowla takim facetem? generalnie jestem na nie, ale jak tak dluzej bedzie to nie wiem... desperacja...

gdyby mial zone i dziecko to wiadomo, ze taki typ odpada. ale ja mowie o sytuacji gdzie np nie jest idealnie ubrany, albo troche speszony, czy ma jakis drobny defekt urody co do obcokrajowcow to akursat moj luby jest cudzoziemcem. roznice sa ale wszystko da sie pogodzic, jeslki sie obopolnie pojdzie na kompromis.