Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angel000

Escapelle

Polecane posty

Gość angel000

czy jesli zazyłam tabletke escapelle w 25h nie miałam skutków ubocznych i dostałam okres 3 dni wczesniej może być ta niepewnosc ze jestem w ciąży?? Prosze pomóżcie w dodatku w pochwie wyczułam taka dziwna kuleczke ;(

hi nie masz sie czym martwic,z braku skutkow ubocznych powinnas sie cieszyc bo ja osobiscie je mialam;(i nie czulam sie zadobrze,dostalas okres, ktory moze pojawic sie wczesniej lub pozniej mi osobiscie spoznia juz sie tydzien;/ glowa do gory jest ok;)

hi nie masz sie czym martwic,z braku skutkow ubocznych powinnas sie cieszyc bo ja osobiscie je mialam;(i nie czulam sie zadobrze,dostalas okres, ktory moze pojawic sie wczesniej lub pozniej mi osobiscie spoznia juz sie tydzien;/ glowa do gory jest ok;)

Gość angel000
ehh mozliwe ze nie jestem ale wariuje ciagle zadreczam chłopaka pytaniami a moze jednak jestem w ciazy, nie wiem jak on to wytrzymuje

Gość angel000
mika089 dokładnie było tak : 7.07.2008 zażyłam tabletke escapelle w 25 h od stosunku nie miałam zadnych skutków ubocznych czułam sie dobrze 16.07.2008 zrobiłam test wynik: negatywny 17.07.2008 dostałam okres... Prawidłowo jutro powinnam dostac okres bolą mnie piersi... ale od dluższego czasu czuje ze mój brzuch jest ociężały tak jak bym moze była w ciaży? nawet nie mogę mocno go wciągnąć martwię się

Gość angel000
prosze napiszcie cos bo oszaleje

Gość trybik
napewno nie jestes w ciazy:) nie masz sie czym martwic..;> przestan sie denerwowac a odrazu dostaniesz okresu, tylko i wylacznie przez stres miesiączka Ci sie opuznia :) pozdr.

nie martw sie! bedzie dobrze bo skoro dostalas okres to wyklucza ciaze a jak pisalam moze przyjsc wczesniej badz pozniej,ja dostalam jak z ulotka 7dni pozniej(ale mpoze byc tez 7wczesniej jak w twoim przypadku) co do tej kuleczki nie wiem???moze udaj sie do lekarza chociaz ciaza to napewno nie jest. nie stresuj sie juz i nie mecz swojego faceta bo moj troszke oglupial w tym miesiacu-bylam totalna jedza dla niego,nie spalam i plakalam a jedyne o czym gadalismy tzn ja pytalam 24 na dobe czy w ciazy nie jestem:)))WYLUZUJ:)))