Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olunkaa22

Dlaczego w ladnej dziewczynie faceci widza tylko obiekt seksualny

Polecane posty

Gość olunkaa22

i przewaznie uwazaja taka za glupia? czemu panuje stereotyp jak ladna to glupia jak brzydka to madra? nie rouzmiem tego

Gość A MASZ MIESZKANIE
faceci nie zwracają uwagi na IQ i wygląd liczy sie co wnosisz w posagu bez mieszkania jestes na straconej pozycji

Gość ofe rma
a bo człowiekowi to zawsze niedobrze. we mnie kobiety nie widzą obiektu seksualnego i marudzę z tego powodu.

Gość dzej zi
nie ma takiego stereotypu, jak kobieta wyglada i zachowuje sie jak glupia, to jak maja ja postrzegac?:O

Gość biaiala
bo wiekszosc osob ocenia sie wzajemnie na podstawie wygladu , niestety:O

Gość pseudonim nieświeży
Autorko, gratuluję, jesteś głupia. Teraz pytanie: ładna czy brzydka?

Gość nieprawdaaa
chyba że w jakims dziwnym towarzystwie się obracasz, w moim towarzystwie docenia się i urodę i intelekt i jakoś nikogo nie dziwi ze te dwie cechy mogą ze soba idealnie współgrać:)

Gość przepraszam panią
Tak patrzę i nie mogę oderwać oczu mądrze pani wygląda chciałbym panią poznać :]. Dawno nie widziałem tak mądrej kobiety ;). Kurcze jeszce nie widziałem żeby ktoś mądrze wyglądał ...

Gość pseudonim nieświeży
Do złośliwej w garsonce 30, to była złota myśl :D "Facet mający chcicę w każdej szuka piękna" :D

Gość ofe rma
U panien i znajomych pań, niech wierzy, kto mnie słucha, Kubusiu drogi, bez dwóch zdań, ja szukam zalet ducha. - Lecz nie przeszkadza wcale, gdy uczona dama ta ma przy tym spory biuścik i prześliczną pupkę ma. - Miło wśród intelektu łąk z paniami wieść dysputę, wśród książek, rzeźb, wychwalać wkrąg zalety pióra, dłuta. - Lecz nie przeszkadza nic a nic, gdy mądra pani ta ma przy tym spory, jędrny cyc i śliczną pupkę ma. Więc sunie jej szanowny pan Woltera, ot, z pamięci, a pierś faluje jej jak łan, a pupka tak się kręci! :D

Gość pseudonim nieświeży
Chyba, że się napije :classic_cool:

Gość przepraszam panią
taka zlota myśl: na co facetowi piękna kobieta z cudownym biustem ? Oczywiście jak taką spotka to ostania rzecz oo której myśli to seks.

przepraszam panią---taka zlota myśl: na co facetowi piękna kobieta z cudownym biustem ? Oczywiście jak taką spotka to ostania rzecz oo której myśli to seks Pierwsza mysl jak mężczyzna taka spotka bedzie seks,ale jesli go kobieta zainteresuje to schowa mieczyk i będzie prowadzić konwersację na najwyzszym poziomie,by ta piękna kobieta nie pomyslała ze on tylko ja na seks :classic_cool: