Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak mu to powiedziec

jak delikatnie powiedzieć facetowi, ze nici z 2 randki

Polecane posty

????

Gość ws
powiedziec wprost, 'delikatnie' to facet nie zrozumie

Gość emi .
jesteś fantastyczny, ale kocham innego, nie potrafię cię oszukiwać

Gość lato w pelni
az tak źle z tym kolesiem? choc w sumie rozumiem cie, jak na pierwszym spotkaniu nie iskrzy to marne szanse, ze pozniej bedzie

no nie iskrzy, facet za stary jak dla mnie , chociaz ja sie strasznie podobam, jest miły i fajnie sie z nim gada ale on by chciał mnie pewnie przeleciec a mnie az tak nie pociąga....własciwie fizycznie mnie wcale nie pociąga.Zgodziłam sie na jedno spotkanie zeby zobaczyc jaki jest.

Gość a ja mam 25
Powiedz że nie podobało ci się , źe nic nie zaiskrzyło że się nudziłaś , podoba ci się inny typ faceta. Będziesz delikatna to się będziesz męczyła z nim. Ja bym się cieszył gdyby dziewczyna powiedziała , przepraszam nic z tego nie będzie ,nie spodobałeś mi się , w tym wypadku stawianie sprawy jasno jest OK. Ew coś na kształt możemy się czasem spotkać ale na nic nie licz.

ehhhh za dobre mam serce bo mnie to zazwyczaj faceci olewają wymownym milczeniem a ja tu sie chce tłumaczyc

Gość lato w pelni
sluchaj lepiej powiedz mu zaraz na samym poczatku. ja takiemu jednemu nie powiedzialam nic bo nie chcialam zeby mu bylo przykro, i do tej pory musze sie z nim meczyc. na szczescie wyjechal z kraju wiec chociaz spotykac sie z nim nie musze, ale za to maile piszemy. a ja tez widze, ze nic z tego nie bedzie ale ciagne dalej ta znajomosc nie wiem po co. dlatego lepiej powiedz mu jak najszybciej.

Gość a ja mam 25
To naprawdę Ci na dobre wyjdzie nie będziesz miała natręta , nie będzie niedomówien ani zgrzytów . Facet to tępe bydle kobiece niedomówienia rozumie na ogół odwrotnie .