Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to już niedługo...

suknia

Polecane posty

Gość czesiowa
a cóż to za obrzydlistwo.... ohyda

Gość duell
fajna..taka inna...tylko jak na mój gust ma za dużo tych różyczek na sukni...no i wolałabym białą.....(zresztą ja już nie mam nic to ''wolenia'' bo ja już 5 lat po ślubie :P)

Gość tv5t3
taka sobie, szkoda tylko że kupując ją przez allegro nie otrzymuje się dokładnie tej sukni ale jej podróbkę!!!! która wcale aż taka podobna nie jest, brakuje wielu elementów, halek itp

Gość to już niedługo...
tv5t3 skąd wiesz??

Gość tv5t3
moja koleżanka interesowała się tą suknią, podowiadywała się i zrezygnowała, poza tym na aukcjach nieraz mają tą sukienkę w wersji jaką wysyłają i wygląda po prostu nie tak jak na tym zdjęciu, tak to jest jak robią podróbki sukienki...poza tym jakość materiałów z których jest wykonana podobno jest średnia, za taką cenę chociaż nie należy się dziwić że coś się łatwo gniecie itp

Gość i piórko w dupkę
za dużo dobrego na tej kiecce. Ale kolor fajny.

Baaaardzo przedobrzona ta suknia... Miało być na niej wszystko, w efekcie nie ma nic.... ciekawego :P Oczywiście jak na mój gust. Jedyne co mi się podoba to kolor. Ale o gustach się nie dyskutuje....

Gość Pivonka
lubie ozdoby i bajery przy sukniach ale z umiarem :) uwazam ze ta suknia nie wyglada jednak zbyt fajnie osobiscie bym jej nie wlozyla

Gość nm
okropna...narkotyczna wizja szalonego krawca...moim zdaniem nadaje się jedynie do filmu kostiumowego....poza tym dziewczyna która ją na siebie włoży musi mieć wyjątkową i bardzo wyrazistą urodę bo inaczej zginie w tej sukni...a chyba nie o to chodzi podczas ślubu...do ołtarza ma iść piękna Panna Młoda a nie sama sukni, a obawiam się,że w tym przypadku tak by to wyglądało...