Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psia mamamamamama

Jak przyzwyczaić dorosłego psa do nowego psiaka? Pomocy!

Polecane posty

Gość psia mamamamamama

Dziś przybył nam nowy członek rodziny:) Wilczurek ma ok. pół roku- wiem, zet o duzo jak na zmaine rodziny- ale taka jestsytuacja. Mamy psa kilkuletniego- miesiac temu zginal nasz drugi pies, 2,5 mies. zginela sunia.. i jest problem jak przyzwyczaic starego do mlodego? bo mlody jak widzi starego to nie bulwersuje sie wcale, zaczyna sie bac dopiero jak tamten na nieg warczy. stary nie lubilk sie z tym ktory zginal- to byl jego mlodszy brat, kt byl na lancuchu i starali sie sobie nie wchodzic w droge. wiem, ze kazdy pies jest inny ale moze ktos kiedys mial taka sytuacje i ma jakies rady dla nas:) psiak duzo sie bawi, jest przylepa- a chcielibysmy zeby byl raczej psem obronnym... na razie psy nie maja kontaktu- starego zamknelam w lazience:P a ml;odego oprowadzam po domu- moze niech sie przyzwyczaja do zapachu starego psa?... tylko naprawdesie boje ze stary sie rzuci.. on jest chyba mniejszy od mlodego ale wiadomo- doswiadczony w wealce.. rozpisalam asie ale jestem bardzo podekscytowana:) wiem, ze psiak jest juz duzy ale w swoim rodzinnym domku nie mial warunkow. niemogalm go tak zostawic zeby padl z glodu, nie?...

Gość psia mamamamamama
ach no i jak rozweselic staregio?:) bo on wyczuwa ze pojawilo sie "zagrozenie"... ale staram sie obydwu tak samo okazywac uczucia, dawac smakolyki...

Gość Załóż staremu psu kaganiec
i pozwól obwąchać młodego

Gość psia mamamamamama
nie mam kaganca:( mieszkamy na zadupiu kompletnym, ogrodzone wszystko i nigdy kaganca nie poitrzebowal... bo do ludzi to on raczej nie skacze:) to chyba musze kupic kaganiec;)

Gość psia mamamamamama
lece uyc samochod po podrozy psa:P smierdziii:) ale to kochany smrodek:P piszcei zaraz wroce to przeczytam

Gość psia mamamamamama
heeej:(

Gość psia mamamamamama
pomozcier, nie moge wiecznie ich odseperaowywyac...