Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

wieś

Polecane posty

Gość balantajsa
wieś nie może być zacofana , gorsza i be i fu bo to nie jest zjawisko społeczne. Ludzie wsi mogą być tacy, jeżeli nie są zainteresowani kształceniem się i legalną pracą

Gość nie wieś jest piękna
są same zalety mieszkania na wsi, wiem co mówię, bo uciekłam z miasta. Jedynym minusem jest utrudniony dostęp do wszelkiego rodzaju rozrywek typu, teatr, kino, basen itp.

Gość fnn
Hmmm... tak niewiele wiem o wsiach że aż się boję takich społeczności. Człowiek miasta ze mnie.

Gość lovekrove
zacofanych ludzi znajdziesz wszędzie i na wsi i w mieście

Gość
nie jest gorsza ale trudno tam zachować anonimowość :p

Gość puderniczka18
ja mieszkam na wsi całe życie nie uważam sie za zacofaną .. w tym roku zdaje maturę później studia ... na wsi tak jak w mieście ludzie dzielą się na inteligentnych i tak zwane marginesy, czy jak kto woli puste blachary, pijaków i kolesi frajerów ....

ja sama jestem ze wsi heheh tak tak:)Tylko że odkąd zaczęłam studiowac zaglądam tam bardzo sporadycznie (ze względu na rodziców niestety muszę).Powiem wam że nienawidzę wsi! *wszyscy sie znaja i nawzajem obgadują, nie ma normalnych ludzi albo ci zazdroszczą albo obrabiają dupę za plecami *pełno jest chlorów i prostych ludzi, nie moge sie patrzec na te rozpijaczone mordy i te zaniedbane baby *wszyscy sie przescigaja a to w wygladzie ogrodu, domów albo w zakupie używanych samochodów.Juz widze jak obgadali nas ludzie kiedy moj tata kupił sobie auto z salonu. *jak zobacza jakąś obca twarz to rozdziawią te gęby i sie gapia jakby człowieka nie widzieli. *to samo tyczy sie obcych samochodów, normalnie super rozrywka *nie wspominam juz o braku kin normalnych sklepów itd itp *a propos sklepów nie moge sie patrzec na te przesiadujące w sklepach baby i gadające na wszystko i na wszystkich.Sama czasami jak wchodze do sklepu to wszyscy milkną hmmm ciekawe dlaczego. Niestety czasami musze tam jezdzic ale nienawidze tego miejsca mimo iz tam sie urodziłam i wychowałam.

Gość puderniczka18
a u mnie jest chyba zaledwie 20-25 domów i nie ma sklepu :p