Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marcin p

Waro spróbwac?

Polecane posty

Ehhh...Chyba się zakochałem;)Ona jest śliczna...Mój ideał.Zawsze kiedy mnie widzi taak słodko sie usmiecha. Tylko ze ona jest o 20 lat młodsza.A na dodatek pracuje z jej matką...Chyba powinienem dac sobie spokój...Ale ja cały czas o niej myśle.A Wy co o tym sądzicie?Warto spróbowac?

Gość znawca tematu . expert
Nie warto

Gość nie wiem nie wiem nic nie wiem
uuuu.... nie wiem kurcze 🌻 🖐️

Gość marzycielkaxxx
Warto ! Ja mam taką samą sytuację,aż mnie zadziwia taki zbieg okoliczności ! Tyle że ja jestem kobietą :)" Mój" facet jest aż 30 lat starszy,na dodatek zna się z moją matką,ha całą rodziną właściwie! Tyle że ja nie jestem na tyle odważna,nie zrobię pierwszego kroku bo się zwyczajnie boję :[ Ten facet jest sam,na poziomie,miły,grzeczny,uczynny,zaradny i długo by tak jeszcze mówić,no ale tak jak powiedziałam nie mam szans.Uwielbiam go już jakieś pół roku,ale na uśmiechach i równie niewinnych gestach się kończy :( Jemu nawet przez myśl to nie przejdzie :[ Ciężko z tym żyć,nie powiem że nie.Jesteś facetem więc chyba łatwiej Ci się przełamać,niż młodej dziewczynie.Napisz coś więcej o Was.

Oczywiście że warto, a jej matka nie musi od razu wszystkiego wiedzieć :p

No cóż...Znam ją od dawna.Właściwie to od dziecka.Dlaczego teraz zwróciłem na nią uwagę?Tzn. zawsze mi się podobała z wyglądu zewnętrznego ale... Kiedyś przyjechałem do jej mamy po ważne dokumenty.Jej nie było.A Marta była sama w domu.Powiedziała żebym poczekał.I poczekałem.Zrobiła mi herbaty i zaczęlismy rozmawiac.Kiedyś myślałem o niej ,że jest zarozumiała ale pozory myliły, miałem o niej całkiem inne zdanie.Była bardzo miła,śmialiśmy się,zartowaliśmy.Od tamtego dnia codziennie o niej myśle...i nie mogę przestac.Czasami wydaje mi sie ze ona też coś do mnie czuje. Ale może mi się tylko wydaje...?

Stary facet a sobie z malolatką nie może poradzić ;) żatruje oczywiście :) zagadaj, zabajeruj, zobaczysz co z tego będzie :)

Gość marzycielkaxxx
A może Ci się nie wydaję? Wiesz jako młodszej,napewno byłoby Jej trudniej,może nie chce wyjść z inicjatywą i czeka na twój krok.W jakim wieku jesteście?????

Gość jhfjf
moj maz jest 20 lat starszy odemnie :) jak chcesz pogadac to sie pisze, na milosc nigdy nie jest za pozno ;)

wiii a żebyś Ty wiedział/a jak ta małolata mi w głowie zakreciła...;) No to zaproponuje jej spotkanie...Tylko nie chciałbym ,żeby to zrozumiała w ten sposób...ze chodzi mi tylko o seks.

Gość dvddgdggddg
marcin, ile masz lat? :)

Gość jhfjf
wiec Zrob jak moj maz rocil :D zaprosil mnie na bardzo romantyczna kolacje i z gory powiedzial ze o seks mu nie chodzi tylko, ze ma jz zabwy za soba i chce powaznego i stalego udanego zwiazku, ja powiedzialm ze ja tez tego szukam i od tej pory jestesmy nierozlaczni! a i odczekaj z sexem troche zeby nie myslala ze o to chodzi

Gość dvddgdggddg
Wg mnie warto spróbować :) Ja się umawiałam z facetem 15 lat starszym.. i było super...

Gość jhfjf
ooo to tak jak ja i moj maz jak sie poznalismy :) mailam 22 on 42 :) dzis juz 10 lat razem po slubie :)

jhfjf----> dzięki za poradę napewno skorzystam;) a jak Wam się układa? dobrze sie dogadujecie?

Wiem jak Ci zawrócila bo wlaśnie mnie zbajerowal taki jeden któremu ja też zawrócilam w glowie :p troszkę tylko mlodszy od Ciebie ;) Takze powiem Ci jedno, bądź twardy, rozegraj to pomalutku, z glową i będzie ok :)

zawsze warto spróbowac,aby pózniej nie żałowac,że cos przeszło obok.róznica wieku moim zdaniem nie ma zadnego znaczenia.chodzi o cos wiecej..o jakas chemię,tęsknotę,zrozumienie bez słów.jesli jest jakas nic porozumienia z obu stron,to warto w to wejsc chocby na chwilkę..

Aj tam rodzicami się przejmujesz ;) nie muszą o wszystkim wiedzieć od razu :)

Gość jhfjf
dogadujemy sie swietnie ! on jest calym moim zyciem i ja jego, mamy 4 dzici :) jest super, nigdy mi roznica wieku nie przeszkadzala a durne komentarze wchodzily jednym uchem 2 wychodzily. jestesmy swietnie dograni, bardzo sie kocham my, tematy rozmow nam sie nie koncza, w lozku dalej jest super! i ja sobe nie wyobrazam zycia z jakims mlodszym mgowniarzem :) mama dzis 33 lata maz 53 i naprawde za zadne skarby bym go nie zmienila na nikogo innego! jest nalepszy! milosc to niekwestia wieku, ale charakterow i serca :)

Gość bbbbbbbbooo
warto!ile macie lat?ah te dziewuszki...zawracaja w główkach starszych facetów..ej koles-a po czym wywnioskowałes ze ta mała na ciebie tez leci???zalezy ci na niej?to zabierz ja na randke!

Gość marzycielkaxxx
Hmm tak postaw sprawę jasno-że to nie chodzi o sex.Bądz romantyczny-słodkie słówka nie raz potrafią cuda zdziałać :)) Omg niektórym to zazdroszczę odwagi,że są razem mimo wieku,jak dla mnie coś pięknego...i w moim przypadku nierealnego :/ A jak jej matka mogłaby na to zareagować jakby się dowiedziała? jest tolerancyjna na takie zwiazki?

Gość jhfjf
rodzicami sie nie przejmuj :d rodzice mojego to ze szczescia oszlaeli ze wknocu na normalna laske trafil :D i do tego mlada i z glowa na karku :D wierz mi rodzice jak zobacza ze jestes szczesliwyu i ze obydwoje jestescie powazni to bedzie dobrze! moi tesciowie sa super!

wkurzona bardzo zona-----> ale ja jestem wolny nie mam żony ani dzieci...więc w czym problem?

Gość jhfjf
to nie siedz na forum tylko dzwoni do niej i na radke zapraszaj!