Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marcin p

Waro spróbwac?

Polecane posty

Raczej jest tolerancyjna.Zresztą znamy sie bardzo długo i ma do mnie pełne zaufanie.

Dobra to ja dzwonie...Trzymajcie kciuki.Bo jak się zgodzi to chyba oszaleje ze szczescia;)

nie wiem gdzie ty widzisz problem.dla mnie sytuacja jest wprost ksiązkowa.bierz telefon i marsz na randkę:)

Gość jhfjf
powiem ci tak, jak nie zaryzywkujesz to sie nie dowiesz, zapraszaj dziewczyne na randke moze skoczy sie to tak jak w moim przypadku :) i wierz mi mlodsze lubia starszych facetow , ja mialam gdzies ze moj mial 20 lat wiecej i 2 dzieci , jestesmy szczesliwi

Gość marzycielkaxxx
No i tak trzymaj ! ;) Jeżeli matka Cię lubi,szanuje itd to już jest dobrze :) Dzwoń :)))

Gość jhfjf
pisz jak poszlo!

Gość marzycielkaxxx
Też jestem ciekawaaaa :)

Gość marzycielkaxxx
Spadam już :/ Ale jtr wpadnę na pewno :) Życzę szczęscia! ^^

Gość jhfjf
a ja bedesprawdzac topik aeby sparawdzic jak poszlo:) mam nadzije ze sie zgodzi :)

No i zgodziła się;)Sam nie moge w to uwierzyc.Była zaskoczona ale chętnie przyjęła propozycje...Ale narazie nie bede sobie robil nie wiadomo jakich nadziei...I tak jestem szczesliwy.

Gość jhfjf
gratulacje :) wiec pamietaj, nie narzucja sie jej,ale odrazu powiedz o co chodzi ze ci spie spodobala i ze nie jestes facetem ktory liczy na 1 noc ale na cos pieknego :)i stalego :) zycze powodzenia i zdaj relacje na tym topiku :) hehe :) kiedy randka?

Gość pigall
no to super!dobrze,ze sie w koncu zdecydowałes!!!!!!!

No randka już jutro o 18.00.Cholera ale ja jestem zdenerwowany...Mam nadzieje ze wszystko pojdzie dobrze.

Gość Kajkakajka
O miłość warto walczyc. A wiek nie gra roli. Przekonałam się na własnej skorze. Moj Luby :) jest 14 lat starszy i nie zaluje że z nim jestem. Uklada sie wspaniale.

Dzięki,że mnie zmotywowaliscie...Bo tak to ja bym sie jeszcze długo zastanawiał czy zadzwonic czy nie...

Gość jhfjf
wiec czekamy na ciag dalszy jutro po randce! lud w poniedzialek! :) i jak wyzej o milosc warto walczyc i nie zna ona czegos takiego jak roznica wieku :) badz soba,pokarz jej ze jestes powazny ale i szlony, pokarz prawdziwego siebie :) tj porzdnego faceta ktory sie zakochal :) powiodzenia!

Gość ewewlinka193833
Hej a ile masz lat? I ile Twoja wybranka?

Gość jhfjf
ja cie rozumiem bardzo dobrze :) bo w zwiaku mam identyczna roznice wieku i moim zdaniem zwiazki z roznica ponad 10 lat bardzo dobrze sie sprawdzaja i rozwijaa :) ale sie ciesze ze sie zdecyydowales i ze powiedzial tak :)

Gość jhfjf
on 43 ona 23 :)

Gość jhfjf
no to teraz idz ladnie odpocznij i sie wyspij zebys byl mega oprzystojny na randce :) i powodzenia :) a jesli ktos bedzie strzela glupie komentarze to olej to z gory na dol

A musze Cie zawiadomic ze jestem teges.Musiałem sie tylko kogos poradzic bo nie chcialem zrobic z siebie idioty!

Gość jhfjf
ale to jest normalne ze nie wiesz co roic skoro jest mlodsza duzo, w wiekszosci takich przypadkow tak jest :) ale z czasem sie to zmienia :) powoli powoli i bedzie dobrze :) mamnadzije ze cos z tego bedzie i zebedziesz szzesliwy

Gość Kajkakajka
Troche nie rozumiem dlaczego wlasciwie sie radzisz w tej sprawie. Serce nie sluga. Wiec jesli czujesz ze naprawde zalezy Ci na tej dziewczynie to wlasciwie nie powinienes miec takiego dylematu. Boisz sie czegos? Moze reakcji otoczenia? Chociaz tym nie nalezy sie przejmowac. Ja ten etap mam juz za soba. I nie obchodzi mnie co ludzie gadaja. zycze powodzenia