Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dddnio

kupię tabletki po

Polecane posty

hej, mam problem, chyba wpadlam, nie jestem z Krakowa a obecnie tutaj przebywam, jutro popołudniu uplynie 72h a ja nie skontaktowałam sie z lekarzem gdyż nie miałam jak :/ Nie ma ktoś na terenie karkowa do odsprzedania jakiś tabletek po?

nie bardzo właśnie mam jak :/ wczoraj święto, dzisiaj nie mogłam, jutro niedziela i nie mam przy sobie aż tyle kasy

Nie moglaś? To teraz skoro coś tam bylo ważniejsze to będziesz bawila dzidziusia :) a kasę chyba moglaś podzielić na pól z przyszlym tatusiem?....

Gość mam nadzieje ze ten temat
to prowokacja...:O

lepiej idż prywatnie bo inaczej możesz mieć kłopot ze znalezieniem takich tabletek bo to niestety nie aspiryna

Gość dziewczyno pomysl troche
skoro jutro uplynie 72 godz to skutecznsc tych tabletek jest mala z kazda godzz sie zmniejsza a gdyby nie zadzialala to Twoje dziecko moze urodzic sie chore z jakas wada a to chyba gorsze niz urodzenie zdrowego dziecka mimo ze nie chcianego

Hej dziewczyny. Chętnie odsprzedam ostatnio wykupione ESCAPELLE 70żł za opakowanie. Nowe, nienaruszone. iwonka8903@onet.pl 663-366-987 POLECAM PEWNE !!!