Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martunia27272727

Który podkład najlepszy... poradźcie proszę!

Polecane posty

Gość martunia27272727

* REVLON COLORSTAY * L'Oreal TRUE MATCH * L'oreal Infallible Który z tych podkładów będzie najlepszy? Ma spełaniać 2 podstawowe zadania: po 1) TRWAŁOŚĆ (chodzi konkretnie o całonocną zabawę na weselu!!! przy minimalnej ilości poprawek:)) po 2) MOCNO KRYJĄCY cerę naczynkową, ze skłonnością do rumienienia się niestety :/ Szukam podkładu dla mojej mamy, która ma cerę naczynkową i raczej suchą, ale nie ukrywam, że sama też chętnie użyłabym dobrego podkładu- z tym, że moja cera jest raczej mieszana, ze skłonnością do błyszczenia. Zastanawiam się nad tymi 3, chyba są najlepsze. Ale jeśli macie oczywiście jeszcze jakieś inne typy to poproszę ;) Cena w zasadzie nie gra roli, byleby nie powyżej 100zł :) Chciałabym po prostu, aby podkład się sprawdził! Bardzo Was proszę dziewczyny, powiedzcie jakie macie doświadczenia z w/w podkładami. Dzięki wielkie z góry! :)

Gość colides
najlepszy vichy dermablend spróbuj na allegro masz tanie próbki pozdrawiam

Gość martunia27272727
Spotkałam się gdzieś z opinią, że ten Vichy przypomina Dermacol, czy to prawda?? Strasznie nie lubię Dermacolu, który jest tak ciężki, że nie nadaje się na całą twarz, a jedynie jako korektor. A ja poszukuję czegoś, co nie stworzy maski na twarzy. Dajcie znać jak to z nim jest, bo już powoli skłaniam się ku zakupowi :)

Gość zielonażmijka
* L'Oreal TRUE MATCH

Gość olus678
ja polecam L'Oreal TRUE MATCH Moja cera ma sklonnosc to przetluszczania sie,wiec trwalosc jest dla mnie wazna. Mam tez cere z mnóstwem blizn po ospie,pryszcze,zaczerwienienia, a ten podklad b.dobrze pokrywa niedoskonalosci. pozdrawiam