Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Precz z kaczynskim

ahahahahahahaha nie moge. Czytajcie

Polecane posty

Gość Precz z kaczynskim

Słyszałes co wczoraj Jacek narobił ? xD Nie :> no bo byla wczoraj troche impreza a wiesz ze Jcek jezdzi rowerem ostatnio Impreza udana,ale Jacek sieuparł ze bedzie wracał rowerem ^^ hehe .. Pomyslilelismy chuj daleko nie ma no nie,niech jedzie Ledwo wyjechał a tu pały niewiadomo skad O_o Patrzymy a on zsiada z roweera i zaczyna uciekac,pały za nim,po jakiejs chwili Jacek sie wypieerniczył policjant go łapie za fraki i sie pyta "no i czemu uciekałes? " a Jacek na to " a co Ty nie spierdalasz jak Cie pies goni ? " hahaha

Gość hydraa
znowu bash w akcji? jak dla mnie nic w tym zabawnego nie ma, brak szacunku do drugiego człowieka jedynie. powinny mu te "pały" przyjebać.

Gość Precz z kaczynskim
fajną akcje widziałem stoi laska na rynku z mapą, ewidentnie czegoś szuka i zaczepia grzecznie gościa który obok niej przechodził ale miała pecha bo trafiła na pieprrzonego-wielkiego-biznesmena i nawet na nią nie spojrzał ale nie zbita z tropu woła za nim gdy już ją minął "proszę pana! chciałam tylko powiedziec ze ma pan podarte spodnie!" kolesia to ruszyło odwraca sie do niej "gdzie?!" a panna " no i co chuju? teraz słyszysz?"