Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nexin

MOJA DZIEWCZYNA BOI SIE SEKSU..

Polecane posty

Gość nexin

a obawa dotyczy ciazy... tabletek nie moze brac i ja nawet nie chce zeby brala to swinstwo.. a prezerwatywy to nie jest 100% srodek.. i co tu poczac?

Gość obecny
Iść do ginekologa bo on wie więcej niż wy razem wzięci.

Gość helga belga
Jak to 'co poczac'? Dziecko, idioto.

ja bym ci porazdzila prezerwatywy i do tego dodatkowo szczytowanienie \"po za\" ukochana... czyli bedziesz kochany musial \"wychodzic\" zanim dojdziesz do orgazmu \"w niej\"

Gość nexin
ja 23 ona 22

Gość nexin
Sorry, pomylka: ja 78 a ona 67.

Gość nexin
dziwne w tych czasach nie uprawiac seksu w tym wieku..ale oboje czekalismy aby zrobic to z odpowiednia osoba...ja az sie zdziwilam ze ona jest dziewica.......

Gość nexin
z tymi latami wyrostku przesadziles... spieprzaj podszywaczu!

Gość nexin
sorka, mam rozdwojenie jaźni

Gość Muniek
nexin ==> .. i co tu poczac? najlepiej począć dziecko :P

Gość nexin
dziecka nie chcemy, przeciez to oczywiste! chce seksu, ale ona sie boi ciazy to tymczasem ratuje sie uprawiajac seks z jej bratem ale sie boje ze ona sie dowie... :(

Gość Gremlllin
Witam ja mam ten sam problem mamy po 18 lat i moja dziewczyna boi sie że zajdzie w ciążę !! No i jej tlumaczylem o prezerwatywach że są bezpieczne i że nie bede dochodził w niej ale nic nie pomogło POMOCY!! Nie wiem co mam dalej zrobić czy sie rozstać A i powiedziala że jeśli nie teraz to dopiero po maturze ale ja już czekać dlużej nie moge !!!!

Gość madzialenka_jjjkkk
nexin --> a co byś zrobił, gdyby zaszła w ciążę? Poślubisz ją, zamieszkasz u teściów, codziennie będziesz zmieniać pieluchy swojemu dziecku, sprzątać jego rzygowiny, kupować jedzenie, ubranie, niańczyć, uczyć, czy to aż tak dużo? Wsadzaj dziewczynie ile wlezie, na pewno jesteś odpowiedzialny i gdy zostaniesz tatą, zaopiekujesz się swoim dzieckiem :) Mam nadzieję, że to Cię zbytnio nie zraziło do seksu :classic_cool:

Gość kamil504
ja z moja dziewczyna jestem nie co ponad 5 lat ja 29 ona 35 i ona boi sie seksu na nic tłumaczenie jak próbuje z nią delikatnie zaczyna się drzeć nie wiem czemu się panicznie boi seksu co mam zrobić ? nie wiem rozstać się z nią bo nie wiem

Gość kamil504
ja tam powiedziałem ze nie będe się kochał z nią bo mam dość panicznego wycia jak się wiecznie boi