Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamka za młodu

bez smaku to zycie

Polecane posty

Gość załamka za młodu

19 lat bez pracy nie dostala sie na studia z ambicjami i planami ,a tu ciagle nie wychodzi bez faceta(od urodzenia) nie moze schudnac ,zaburzenia odżywiania traci chec do zycia , wizyty u psychologa ma juz za soba ktoś ma podobnie?

trochę podobnie, troche inaczej, trochę przeciwnie, ale zdecydowanie też bez smaku życie :( a ostatnio coraz większy dół...

Gość agnieszka......
identyczna sytuacja... i jeszcze pretensje zewsząd i o wszystko... :( okropne życie...

Gość załamka za młodu
a najgorsze jest to ze juz nawet przestaje mnie ruszac to ze nie mam faceta, chcialabym sie zwyczajnie wyprowadzic z Polski ,znalezc normalna prace gdzie nikomu nie bede musiala uslugiwac...serio wszystko zaczyna po mnie splywac a to podobno zly znak

jeśli jednak o czymś myślisz, potrafisz miec plany ("chcialabym sie zwyczajnie wyprowadzic z Polski ,znalezc normalna prace") to nie tak źle, jednak nie wszystko spływa ;)

Gość agnieszka......
naprawde mam to samo.... 19 lat, nie dostalam sie na studia, chlopaka brak od zawsze, pracy brak, wiec doskonale Cie rozumiem...nistety....:(:(

Gość załamka za młodu
moze my poprostu jestesmy jacys "słabi"???nieprzystosowani do zycia?