Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marika0208

Czy to może być rak?

Polecane posty

Gość Marika0208

Kilka tygodni temu bardzo gorączkowałam ( wcześniej miałam ciągłe problemy z gardłem) i wyczułam zgrubienia na szyi, okazało się, że mam zapalenie węzłów chłonnych. Zgłosiłam się do lekarza, po czym przez tydzień brałam antybiotyk i wygrzewałam węzły. Węzły jakie były takie są, gorączka zniknęła. Na wizycie usłyszałam, że nie mam czym się martwić i z tym można żyć. Martwi mnie to i chciałabym wiedzieć w jaki sposób mogę zwalczyć wyczuwalne zgrubienia i czy mogą one być wynikiem raka

Gość fgdjyrkuu.
zgrubienia mogły pozostać po chorobie. Też tak mam. Możesz sobie zrobić OB dla pewności, ale jak dla mnie to nie masz się czym martwić. Po prostu powiększone węzły.

Gość fajakaalaxxx
Idż i zrób USG węzłów chłonnych.

Gość wystarczy zrobic zwykłe
badania krwi- normalną morfologię. Jeśli jest ok (ok. 2 tygodnie po chorobie) to nie jest rak.

Gość Marika0208
Lekarz stwierdził, że da się z tym żyć... i po prostu mnie zbył. Zrobiono mi jedynie morfologie krwi, bo znów pojawiła się gorączka i odesłano mnie z niczym, bo wyniki są niby w normie

Gość fgdjyrkuu.
ja mam guzek, który został po chorobie. Nic nadzwyczajnego

Gość Marika0208
Słyszałam, że takie pozostałości po tej chorobie bardzo bolą, gdy łapie nas przeziębienie. Czy to prawda, że są wtedy odczuwalne?