Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kisiass

włosy ciemny blond nienawidze tego koloru

Polecane posty

Gość kisiass

a natura mnie nim obdarzyła..Jest taki nijaki.twarz jest taka mało wyrazista wnim.farbowałam na braz,ale farby strasznie zniszczyły mi wlosy jakas alternatywa jest?

Gość panterka25
mam ten sam problem tez farbuje na braz, ale zaczely mi wypadac wlosy i wygladaja na zniszczone, w tej chwili mam odrosty ale stwierdzilam ze dam im spokoj, nie znam alternatywy:(

07:13 madchen ciemniejsze farby zniszczyly wlosy (bez utleniacza sa!) ? ee napewno przesadzasz, a probowalas farbowac kremem? dobry krem , ciemniejszy o pare tonow nie niszczy znaczaco wlosow gdy sie je odpowiednio odzywia! sprobuj policzyc ile jest nierobiacych niczego niszczacego regularnie wlosow kobiet (wliczajac farbowania, prostowanie, trwale) 07:17 głupie gadanie moze je najpierw dobrze zetnij u fryzjera

Gość loveilovelilve
tez mialam sredni/ciemny blond do 23 roku zycia bo nie chcialam farbowac, balam sie odrostow i tego ze bede nienaturana. kolezanki sie farbowaly, kazda wyladniala z wiekiem a ja ciagle taka sama. az poszlam do fryzjera zeby zrobil jasniejsze refleksy. wyglada to bardzo naturalnie, a moja twarz nabrala blasku bo przy tych mysich wlosach byla szara i nijaka