Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inhie

JAK OCENIACIE STRONKE ?

Polecane posty

Gość Inhie

Bardzo proszę o komentarze na temat mojej strony: zakładka Stylistka Co mogę poprawić, co dodać? Stronka ma troche ograniczone możliwości ale mam nadzieję że jest ok. :) http://innerecenzje.pl.tl/

wg. mnie całkiem ok- mogłabyś dodać więcej propozycji wg. sylwetek a nie tylko na sucho - wiem masz w opisie ale fajnie się ogląda w gazetach np. wyszukuję swojej sylwetki- i patrzę co mogę sobie ubrać :)

Gość Inhie
fajna- zapisuję sobie :D też myślałam o blogu ale nie mogłabym miec zakładek :( pozdrawiam ;)

nie jestem jakims specem od stronek, ale cos postaram sie napisac ogolnie stronak bardzo fajna :) dziala to najwazniejsze :) wszystko sie laduje 1) klasyczny uklad header + 3 kolumny = bardzo fajnie 2) chyba - z tego co widze na pierwszy rzut oka - zbudowana w oparciu o tabelke, mozna w calosci oprzec na arkuszach stylow, powinno byc wtedy lepiej 3) zakladka KONTAKT, formularz w php, duzy plus, nie sparwdzalem czy dziala zeby nie robic spamu, ale mam nadzieje ze dziala 4) zakladka STYLISTKA, male obrazki a duzo waza (w kb) mozna by je troche zoptymalizowac, moze dodac jakies opisy, mozliwosc powiekszenie, nie wiem 5) zakladka STYLISTKA - na koncu to co pisze "Indywidualne konsultacje- patrz zakładka "Kontakt"" moglo by byc od razu linkiem do kontaktu 6) bardzo duzy plus - wreszcie sie dowiedzialem o co chodzi z tymi miseczkami D C itp., nigdy nie wiedzialem jak to sie patrzy ;) 7) ten zegarek i kalendarz po prawej, nie wiem czy to potrzebne, i jak dla mnie troche za duze :) 8) stronka korzysta z php - formularz kontaktowy - mozna by tez podpiac to pod linki, latwiej by sie pozniej edytowalo 9) nie wiem jak czesto cos tam bedziesz zmieniac, aktualizowac, jesli dosc czesto to mozna by sprobowac podpiac pod to jakis panel administratora, zeby zmiany robic z poziomu przegladarki, a nie przez ftp 10) formularz to bardzo dobra i przydatna rzecz, do ksiag gosci jakos nie jestem przekonany ;) takze tak podsumowujac, stronka wg mnie bardzo porzadna jak na amatorska :)