Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mr Shy

Pytanie do Pań

Polecane posty

Gość Mr Shy

Drogie Panie moja dziewczyna ma dziwną \"przypadłość\" (która wogóle mi nie przeszkadza), a mianowicie zawsze kiedy dochodze w jej usta (bo to lubi) po chwili moja dziewczyna robi się głodna xD Czy to aż tak nienormalne jak myśli moja piękna ??

A co ma jedno wspólnego z drugim ? Jeżeli jest głodna to zrób jej coś do jedzenia.

Gość dfsghjk
na drugi raz wsadz kutasa w bulke, podczas lodzika naje sie i zaspokoi cie dziewczyna

Gość lubiecie pieszczenie
stopek?

Gość Mr Shy
Widać że jesteście kobietami. Ciesze się że lubicie possać ale żadna z was nie odpowiedziała na pytanie. Chodzi o to że robi się głodna po połknięciu spermy.

Gość honorra
ćućkaj mi palca u nogi cienki psitku 💤

Gość Mr Shy
Człowiek zadaje zwykłe pytanie ale niestety ciężko znaleźć kogoś kto potrafi w sposób kulturalny odpowiedzieć albo zwyczajnie olać. Zawsze trzeba dodać jakiś głupi tekst

Gość
Głodna? Po prostu chce zmienić smak w buzi, bo Twoje drogocenne płyny niestety do smakowitych nie należą. ;)

Gość Mr Shy
Hurra nareszcie normalna odpowiedź. Hmm to możliwe ale czy tylko Ona tak ma. I czy da się skutecznie poprawić smak ?

Gość
Nie dasz rady. Musiałbyś nie pić alkoholu, nie palić i nie jeść nic mięsnego. To, ze ananasy poprawiają smak, to mit. W ustach jest uczucie pieczenia i \"nieprzyjemności\", ale ona Ci tego nie powie, żeby nie było Ci przykro. Idę już do pracy.

Gość Mr Shy
Wielkie dzięki. Udanego dnia w pracy

Gość kobieta kl-asa
mi np jest po tym troche niedobrze :), choć bardzo lubie takie zabawy :). Trochę nieprzyjemnie jest, gdy odbija się spermą :):)