Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co z tą przeszłością

co z tą przeszłością zrobić? Był ktoś w podobnej sytuacji? Poradźcie proszę

Polecane posty

Gość co z tą przeszłością

To było dawno temu, ale wtedy to było dla mnie bardzo ważne. Zakochałam się, zauroczyłam bardzo. On na początku też. Ale później wyśmiał to, wycofał się i zlekceważył. Strasznie cierpiałam. Czułam się poniżona, w depresji, śmieszna. Trwało to 2 lata. Odeszłam, było mi bardzo źle. Wyszłam z tego, choć nie było łatwo. Otrząsnęłam się. Dziś chciałabym ułożyć sobie życie. Wczoraj poznałam faceta, może mooże bym coś chciała spróbowaćm z Nim o ile ja Jemu też wydałam się fajna, ale... Tamta sprawa z przeszłości zalega we mnie i boję się, że wszystko zepsuje w teraźniejszości. Dlaczego tamto było tak ważne, że do dziś o tym myślę? A jeśli taka wazna, to dlaczego tylko mnie dotknęła? Do dziś ma znaczenie, szkoda że tak się zachował i szkoda, że chyba tylko dla mnie ma to jakieś znaczenie. Wstyd mi się przyznać, że jeszcze jakiekolwiek ma, powinna nie mieć, wiem. Ja tego faceta źle wspominam, ale tamto uczucie we mnie - to było coś, co zdarza się jeden raz w życiu i On był po prostu starym głupim osłem że się tak zachował.

Gość kfiatufek
ile masz lat autorko??

Gość naiwna jestes

Gość całkowicie czarny kot
ciągnie Cie do tamtego faceta jak palacza do papierosów:-) nie odmawiaj sobie prawa do szczęścia walcz o siebie