Kutas Nastroszony 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: emigranci z Ukrainy albo Chińczycy albo biedaki jak leżak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liż moje kadłuby tak 9 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: emigranci z Ukrainy albo Chińczycy Normalnie polska rodzina to był standard że ludzie sobie robili 2 dzieci na 50m2 A że syn przystojny to szybko znalazl dope dopa zaciazyla a na mieszkanie pieniądze brak Z domu jom pewnie szmaťe wywalili że brzuszna to poszła do niego z dzieckiem rodzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liż moje kadłuby tak 9 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, ... Nastroszony napisał: albo biedaki jak leżak Człowieku ten typ od urodzenia ćwiczy sztuki walki ma tricepsy jak jin kazama samo mieso wyrzezbione wystajace się nie dziwię że zlapala na dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kutas Nastroszony 3 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Liż moje kadłuby tak napisał: Człowieku ten typ od urodzenia ćwiczy sztuki walki ma tricepsy jak jin kazama samo mieso wyrzezbione wystajace się nie dziwię że zlapala na dziecko a to nie umiał zakładać prezerwatywe na kuutas? bo ja też mam takie i mnie żadna nie złapała Edytowano 2 godziny temu przez Kutas Nastroszony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liż moje kadłuby tak 9 Napisano 2 godziny temu Ja przynajmniej nie widziałem bardziej wyrzezbionych tricepsy mi opadła szczena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liż moje kadłuby tak 9 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, ... Nastroszony napisał: a to nie umiał zakładać prezerwatywe na kuutas? bo ja też mam takie i mnie żadna nie złapała Mogla i z kosza wyjac to warte zabawy lachona to pustaki często Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kutas Nastroszony 3 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Liż moje kadłuby tak napisał: Mogla i z kosza wyjac to warte zabawy lachona to pustaki często Nie pomyślałem o tym.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liż moje kadłuby tak 9 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, ... Nastroszony napisał: Nie pomyślałem o tym.... Jedna koszykarzowi robiła loda tylko po wszystkim wyplula i se wsadziła do cípy to byla głośna sprawa typ placi teraz milionowe alimenty a sexu pochwy nie uprawiali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liż moje kadłuby tak 9 Napisano 2 godziny temu Jak laska będzie chciała ciebie złapać na bombelka to złapie przykład elka i małolat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liż moje kadłuby tak 9 Napisano 2 godziny temu Mówi że zapomniala pixa i zaciazyla a moja siostra kwartał się starala po odstawieniu antykoncepcji żeby zaskoczyc na bombelka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liż moje kadłuby tak 9 Napisano 2 godziny temu Musiała zaplanować wszystko ja tam nie wierzę że wystarczy nie wziąć jednego czy paru bo to ciągle krąży we krwi i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liż moje kadłuby tak 9 Napisano 2 godziny temu Opłacało jej się bo mieszkanie bo małolat duży fioota bo nowe 800+ xDxDxDxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liż moje kadłuby tak 9 Napisano 2 godziny temu Może lykala ale słodzik i tak to wyglądało z kwartał naprawdę xDxDxDxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liż moje kadłuby tak 9 Napisano 2 godziny temu Dlatego mnie elka nie lubi bo 180iq i nie da się mi manipulacji i sciem wcisnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 39 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Liż moje kadłuby tak napisał: samo mieso wyrzezbione wystajace się nie dziwię że zlapala na dziecko Uo Bosze no jak widziała w nim mięsko nie osobę 1 godzinę temu, Liż moje kadłuby tak napisał: Z domu jom pewnie szmaťe wywalili że brzuszna xD Ah te samce i samice homo sapiens Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 60 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Liż moje kadłuby tak napisał: Normalnie polska rodzina to był standard że ludzie sobie robili 2 dzieci na 50m2 A że syn przystojny to szybko znalazl dope dopa zaciazyla a na mieszkanie pieniądze brak Z domu jom pewnie szmaťe wywalili że brzuszna to poszła do niego z dzieckiem rodzić nom 80 lat temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 39 Napisano 1 godzinę temu Eh aż mięsko w klatce piersiowej boli jak tak myślisz ble a widziałam horrora o niewidomym weteranie wojennym którego malolaci chcieli okraść ale prawie im się nie udało bo ich rozprdolil a lasce chciał zrobić in vitro bo przez przypadek zabili mu babę i dziecko które też zapłodnił za kare in vitro bo przez przypadek zabili mu curke na wojnie xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 20 Napisano 1 godzinę temu Czemu nie idziecie spać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 60 Napisano 50 minut temu Bo jem obiad 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 60 Napisano 19 minut temu Tera się wykąpałem i dobranoc za chwilę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach