Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidzęgo

poradźcie coś

Polecane posty

Gość nienawidzęgo

moj brat jest chamski,zawsze taki był bo matka go tak wychowała że ma wszystko co chce i wszyscy sie przed nim płaszczą,ja nigdy tego nie robie bo juz dosc sie napatrzyłam jak to robia inni, żałosne:o ostatnio mój chłopak poprosił mnie zebym kupiła cos u niego na allegro i wystawiła komentarz żeby miał troche pozytywnych bo to nowe konto,powiedziałam bratu to kupił ale teraz nie chce wystawić komentarza bo chyba mysli cham ze bede go o to prosić,chłopak cały czas mi pisze żebym powiedziała bratu o komentarzu a tamten ma to gdzies ,nie znają się i chłopak nie wie jaki on jest ale ja sie czuje przytłoczona z 2stron bo nie wiem co mam teraz zrobić? :(

Gość echu echu
włam się na profil brata i sama napisz komenta a brata juz o nic nie pros ani nie pomagaj mu w niczym

Gość nienawidzęgo
włamac jasne ale jak? nie znam hasła a jak jest na swoim kopmpie to siedzi a jak wychodzi to zawsze wyłacza,ma hasło wiec nie mam dostepu

Gość echu echu
uzywacie mozilli? wejdz sobie w narzedzia , opcje, bezpieczenstwo... zobacz czy nie ma tam zapisanego hasla

Gość nienawidzęgo
on używa opery

Gość echu echu
nie znam sie na operze szukaj, szperaj... albo powiedz rodzicom, ze twoj bart obiecal i ze ktos czeka na jego komentarz moze wasi rodzice powiedza twojemu bratu co znaczy: dotrzymac slowa

Gość nienawidzęgo
taa rodzice:o nie mają żadnego wpływu bo im to zwisa

Gość echu echu
powiedz im i popros ich o pomoc a potem powiedz swojemu chlopakowi - niech sam pogada z twoim bratem

Gość no to powiedz temu drugiemu
ze masz brata debila i zeby nie liczyl na komentarz

Gość nienawidzęgo
boję sie że teraz chłopak bedzie miał do mnie żal :( rodzic e odpadają nigdy nie pomogli w takim konflikcie wiec teraz tym bardziej