Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdkasjvbvjkhiuvbnbzmk

Potrzebuje psychologa

Polecane posty

Czy jest tu psycholog, ktoś kto zna się na rzeczy i pomoże MI uporać się z samą sobą??

Gość mariolkaz
skad jestes??

Czemu pytasz??

Gość całkowicie czarny kot
weź się sama za swoje zycie

Gość mariolkaz
internetowo nikt ci nie pomoze, psycholog z tego co wiem przyjmuje u siebie w gabinecie:( pytalam skad jestes, gdyz moze razem sprobujemy znalezc ci psychologa, gdzies niedaleko twoich okolic, gdzie mieszkasz, jesli jestes z malej miejscowowsci

Gość ankietka ...
Jeśli masz problemy to potrzebujesz terapii, nikt nie jest czarodziejem, aby machnąć czarodziejską różdzką i po sprawie ... Tutaj to co najwyżej problemik można .. i to błahy ... i to ewentualnie ... Przewrotu tu się nie spodziewaj ...

Wiem wiem, ale moze znajdzie się osoba kompetentna w tej kwestii, wiem psychologia polega na spotkaniach i rozmowie. Może ktoś będize umial Mi pomódz.. przecież rozmowę można prowadzić na wiele sposobów. Także przez internet:(

Gość ankietka ...
Ale to są specyficzne rozmowy .. Wymagają czasu .. Bywa, że terapia trwa nawet 2 lata .. Bywa, że z współpracą psychiatry ... Przed terapią robi się badania... To nie jest takie proste ...

Gość ojaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jest niedziela Wizyta conajmniej 50 zl Naiwnych tu nie ma :o

Ale ja nie jestem az takim cięzkim przypadkiem, nie jestem uzalezniona, chodzi o zwyczajną pomoc z wyjscia z dołka psychicznego, nieiwem depresji, czegoś takeigo..

Gość ankietka ...
Nawet dołek psychiczny to jeden post na to nie wystarczy ... sporo zależy od podłoża tego ... Czasem trzeba szukać głębiej niż się na pierwszy rzut oka wydaje ...

Ale moj problem zaczął się niedawno.. usunelam ciąże.. pół roku temu.. wcześniej bylam normalną roześminą pełną życia dziewcyzna..

Gość ankietka ...
Wydaje mi się, że lepiej jeśli odbędziesz normalną terapię ... To nie jest łatwy temat .. Dlaczego to zrobiłaś?

Nieiwem ze strachu.. w suemi miałąm chłopaka bardzo długo, on chciał tego dziecka, mowił o ślubie.. był kochany.. A ja zabiłąm to co kochal byąlm paskudna, żałuje, stracilam to dziecko, straciąlm miłość mojego życia. Nie amm nic..

Psycholog jest Ci potrzebny i nie wykręcaj sie ,ze za daleko,ze sie wstydzisz ,dbasz o anonimowość.Z tego co pamietam usunęłaś dziecko pół roku temu.To kawał czasu,a Ty dalej nie dałaś sobie rady z tym problemem.Jesteś w rozsypce psychicznej. Szukasz pomocy u ludzi ?No sorki ale tak jest świat skonstruowany,ze ludzie mogą,ale nie muszą wysłuchiwać naszych jęków.Wygadasz sie ,ktoś Cie pocieszy,ale tak na prawde to da Ci to chwilową ulgę.Ciągle wracasz myslami do aborcji,masz zmiany nastrojów....nawet chłopak tego nie wytrzymał. a tu na forum?Mogę z Toba popisać,przedstawić MÓJ punkt widzenia,ale nie jestem psychologiem,mogę udzielić złej rady która bardziej Ci zaszkodzi niz pomoze. Poszukaj pomocy u specjalisty,bo sama chyba nie dasz rady.