Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto sie zna

TESTOSTERON wyniki

Polecane posty

Gość kto sie zna

tarczyca w normie, prolaktyna w normie, cholesterol w normie testosteron norma0,1-09, ja mam 0, 94 czy mam się już obawiać?:( help

Gość kto sie zna
a moze powinnam sie zapisac do lekarza i walczyc z tym? robiłam badania na własną reke.. ehh

Gość kto sie zna
:(

Gość more
A w którym dc robiłas badanie?

Gość kto sie zna
hmm okres miałam 21 lipca , a badanie robiłam 14 sierpnia czyli wychodzi na to, że w połowie.. dodam ze walcze od dłuższego czasu z trądzikiem i owłosieniem nie jest ono baardzo widoczne, ale jednak jest go wiecej niż u innych dziewczyn.. stąd zapewne ten podwyższony testosteron. gdzie powinnam zasięgnąc porady? u jakiego lekarza? ginekolog?dermatolog? ehh

Gość more
W takim razie badanie wykoywałas po 20 dc. Wiedz z androgeny do których zalicza sie testosteron najwyższy poziom w cyklu mają w okolicach około owulacyjnych. W zależności od dł cykli czy ostatniego cyklu należy interpretować ten wynik. A samo badanie najlepeij robic na poczatku cyklu. Do tego wiedz jeszcze że nie wszystkie czasteczki teststeronu sa aktywne biologicznie. Myśle ze na poczatek wysterczy konsultacja z giniem jeżeli masz w planach taką wizyte. Może Cie gdzies sieruje a jak nie to endokrynolog.

Gość ja juz dostalam kosmetyki
słyszałam, ze akurat testosteron mozna wykonywac niezaleznie od DC , no, ale chyba ktos mi podał błędne informacje, masz racje skonsultuje to z ginem

Gość kto się zna
to byłam ja ino z innym nickiem co by nie było:))) dzieki za rady pozdrawiam