Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorota23

Poznałam faceta, przy ktorym nie umiem sie otworzyc !!

Polecane posty

Gość Dorota23

chodzi oczywiscie o otwarcie umyslowe (informacja dla tych myslacych inaczej). Wstydze sie zadawac pytania czy prowadzic z nim dyskusje, poniewaz boje sie ze mnie wysmieje. Ma 32 lata czyli sporo lat starszy ode mnie i posiada imponujace wyksztalcenie. Czesto widze jego reakcje na zachowania innych ludzi- jest bardzo krytyczny. Jak probuje rozmawiac z nim na dany temat to przewraca oczami. Te sytuacje powoduja, ze poprostu prawie ze mnie odpychaja rozmowy z nim i stresuja. On z kolei wkurza sie ze nic nie mowie. Sama jestem osoba powazna, interesuje sie wieloma rzeczami i za niemadra sie nie mam . Boje sie o swoim zyciu opowiadac( bo znow skomentuje ze powinno byc tak i tak ..), wogole jest sens zaczynac ?

Gość gkfkfkfkfk
Nie nie ma sensu. Taki facet zniszczy twoje poczucie wartości.

Gość Dorota23
----a ja wygrałem życie "za niemadra sie nie mam " się nie masz czy czy nie jesteś bo to różnica >>> Jestem osoba iteligentną, co zostalo również potwierdzone przez odpowiednie testy :P "a tak to miłęgo życia z własnym prywatnym krytykiem impotentem " >> dziękuję i również życzę miłego dnia ! gkfkfkfkfk Nie nie ma sensu. Taki

Gość Dorota23
oj ucielo gkfkfkfkfk Nie nie ma sensu. Taki facet zniszczy twoje poczucie wartości.>>> tez tak mysle :o

Gość gkfkfkfkfk
Panna, przy partnerze powinnaś czuć się dobrze, dowartościowana, doceniona, najpiękniejsza, najmądrzejsza, najfajniejsza. A jego zachowanie kwestionuje twoja wiedzę i inteligencję, powoduje że się zamykasz w sobie i spada twoje poczucie wartości. Poza tym z tego co opisujesz, facet to typ upierdliwy, zatruje ci życie.

Gość gkfkfkfkfk
Więc nie idź w to, wycofaj się, nim zaczniesz kwestionować wszystko w sobie.

Gość posiada imponujace wyksztalcen
a ziemniaka potrafi obrac? :D bo ja znam takich wyksztalconych co w zyciu codziennym kompletnie sobie nie radza

Gość Dorota23
Co masz na myśli pisząc, że typ upierdliwy ?

Gość Dorota23
Myślę, że on nawet nie wie co to ziemniak;) :D Przeciez to zadania dla "plebsu" :o ( idąc jego tokiem myślenia). rzeczywiście on tylko umie się "kształcić" w 1 kierunku - naukowym.

eee, beznadzieja. chyba rzeczwyiscie nie ma co marnowac czasu.wiem, ze to moze zaden wyznacznik, ale skoro w wieku 32 lat, nie ma nikogo, to moze byc cos nie tak..a zwazajac na jego charakter, to chyba wiadomo co:P

Gość Wieś na maksa
Znam paru takich i wiem jedno, Nie ma większej wiochy i porażki niż być sasr**nym intelektualsitą, nie umiejącym gadać z dziewczyną. Jeśli ktoś okazuje wyższość tylko z powodu swojej wiedzy to jest idiotą. Można być krytycznym, ale trzeba wiedzieć kiedy sobie odpuścić... Przewraca oczami jak z nim próbujesz rozmawiać?? No sorry.. :-) Nikt naprawde inteligentny tak nie robi. Za to dużo głupich facetów uważa się za super bystrych.. Ja na szczęście nauczyłam się olewać oznaki wyższości bo wiem że nic się za tym nie kryje. Albo kompleksy.