Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kebeeczeekk23

To chyba niemozliwe aby facet byl z jedna kobieta a kochal inna, prawda?

Polecane posty

Gość kebeeczeekk23

Gość kebeeczeekk23
skoro kocha inna to czemu meczy sie w zwiazku z kims do kogo nic nie czuje? jak chce byc z kims innym to chyba zrywa i idzie do tej drugiej?

moze boi sie odejsc ? moze nie wie ktora kocha bardziej ? itd a moze jest z tą i ja kocha a tak naprawde nie ma tej 'innej' to tylko urojenia ?

Gość smutna biedroneeeckza
mozliwe, niestety:O ja tak zostawilam kogos kogo kochalam ponad zycie nie wyjawialam uczuc bo on byl z inna a potem sie dowiedzialam ze on cos czul do mnie bal sie odejsc dlatego ze nie wiedzial jak ja zareaguje :O teraz wiem ze stracilam milosc swojego zycia i nie da sie tego naprawic:O:O:O:O

Gość eee tam to nie jest prawda
jeśli facet kochałby kobietę to nie byłby w związku z drugą bo coś tam....to tylko my kobiety tak sobie to tłumaczymy.Oni są poprostu wygodni, imponuje im to że mają jedną a druga robi za nimi "maślane oczy", podkręca to ich EGO ale nic więcej.A pisanie, że straciło się miłośc życia jeśli nie było się z tą osobą w związku ba nawet nie wyjawione zostały uczucia to już lekka przesada bo to zwykłe zauroczenie ale do miłości to jeszcze daleka droga.