Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo gruba kobieta

waze 120 i zyję i to nawet niezle

Polecane posty

mam rodzine, fajnego męza i co wy na to?

Gość Agenka
sporo wazysz..ale dobrze ze sie akceptujesz a ile masz wzrostu?

mam 175, wiem ze duzo ale lubie jesc co zrobic zeby zaczac chudnac powoli, bez odmawiania sobie wszystkiego

tylko nasienie :O bede głodna

Gość mozgojadd
nie bedziesz mozesz popic woda mineralna. Z pewnoscia nic ci nie bedzie twoj organizm wykorzysta zapasy tluszczu i bedzie spox. Gorzej gdyby glodowoala anorektyczka.

nie zamierzam glodowac,. prowadze dom i lubie jesc i chcialabym schudnąc bezbolesnie

Gość mozgojadd
twoja waga mnie przeraza . Rozumiem 80 kg , ale 120 ? O kurde !

Gość mozgojadd
jedz mniej . Sila woli . Zamiast 5 kanaper zjedz 3 . Nie bedziesz glodowala a w krotce poczujesz poprawe zamiast 2 talerzy zupy wcinaj 1 talerz.

mnie tez przeraza, dlatego chcialabym cos ze sobą zrobic tylko nie mam silnej woli i chcialabym zeby sie samo zrobilo a tak sie nie da, zebym tak nie lubila jesc i potrafila sobie odmowic ludzie nie dają mi tyle , myslą ze waze do 100 kg, mam rozmiar 48, czasem 50, jestem nabita od roboty, bardziej wygladam jak wielki silny chłop niz otluszczona kobita

Gość myślę że z taką wagą powinnaś
się udać do lekarza żeby zrobić badania i wyznaczyć dietę i sądzę że nie da się schudnąć z takiej wagi bezboleśnie chyba samo ograniczenie jedzenia nie wystarczy - do tego trzeba będzie jeszcze ćwiczyć i to ostro

Gość myślę że z taką wagą powinnaś
i skoro wyglądasz jak "wileki silny chłop" to może masz jakieś zaburzenia hormonalne? i stąd problemy z wagą (oprócz zlego odżywiania)

Gość no ja nic na to
tylko szkoda by mi bylo zdrowia.🖐️

Gość bardzo gruba kobiety
mam problemy hormonalne (pco, hyperprolaktynemia) ale tez i duzo jem, wiem ze są takie co jedzą jeszcze wiecej niz ja i wazą 70 kg, a ja mialam pecha i mam sklonnosci do tycia, no i efekt jest

Gość jakovlecv
chyba samo ograniczenie jedzenia nie wystarczy - wystarczy wystarczy .Myslisz ze skad sie tyje ? Z powietrza ?

Gość jakovlecv
wyboraz sobie ze jak przestaniesz tyle jest to nie umrzesz . BO wazysz tyle ze twoj organizm ma spore zapasy . Zamiast 10 kromek jedz na sniadanie 7 przez 2 miesiace . Stopniowo zmniejszaj dawke . PRzez kolejne 2 miesiace jedz 5 kromek . TO jest proste. POczatkowo wysarczy ograniczyc posilek o 1/10 a twoj organizm i tak tego nie zauwazy ..To nie jest kwestia silnej woli ale lenistwa.

Gość jesli zyjesz i to niezle
to czym sie przejmujesz?

Gość jakovlecv
tym ze umrze na zawal albo tluszcz jej zablokuje zyly jak bedzie miala 55 lat ?

a zażerasz stresy? podejrzewam że gdybyś jadła dalej tak jak jesz a zaczeła ćwiczyć to może chociaż utrzymała byś swoja wagę. tylko żeby ćwiczyć musisz jednak trochę zrzucić bo będzie Ci się ciężko wyginać.

nie jem na sniadanie 10 kromek, jem ze 3 , potem ze 2 na drugie sniadanie, potem obiad tradycyjny, podwieczorek jakies ciasto,i kolacja tez ze 3-4 kromki, tylko w miedzyczasie cos podjadam typu chipsy, paluszki, cukierki i sie nazbieralo martwie sie tym ze tak jedzac bede tyła dalej az dojde do 200 kg i co wtedy, z domu nie dam rady wyjsc. Nie chce wazyc 60 kg, tak okolo 80 bym chciala nie cwicze bojestem za leniwa no i ciezko by mi bylo, czasami chodze na spacery ale niezbyt regularnie nie wiem czy to stresy, raczej jestem zadowolona z zycia, gdyby nie ta waga, po prostu u mnie w rodzienie byl taki styl odzywiania, wszyscy takjedli ale tylko ja taka gruba

Gość rthz nl
Śmierć tucznikom :o

Pozdrawiam! Ja waze 85kg i czuje sie fatalnie w swojej skorze.Mam fajna diete ,ktora dostalam od lekarki,chcesz od jutra ze mna zaczac? 10 dni...

wiesz co kiedys stosowalam rozne diety kilkudniowe i zwykle mialam kilka kilo do przodu po jakims czasie, nie chce znowu tyc i tak wiem ze nie wytzymam na zadnej wscieklej diecie i rzuce sie na jedzenie

Ja mam tak samo,spokojna glowa!Nie moge wytrzymac nigdy jak patrze na karteczke i ze rano tylko czarna kawa,sucharek a potem jajo i szpinak itp.Znam osoby,ktore odchudzily sie ta dieta,jest latwa w przygotowaniu,bo nic nie trzeba gotowac prawie,nie jest droga i co najwazniejsze SKURCZA zoladek.Warunek po tej diecie jesc 1200 kcal ,mozna ja stosowac 1 raz w miesiacu-reszte jesc 1200 kcal az do osiagniecia wagi.Jezeli chcesz pisz na ruccola@o2.pl bo teraz musze zmykac! Od jutra sie tez biore ostro za siebie (tez nie lubie sportu-jedyne co to spacerki)

eh nie wiem co robic, dzis niedziela i znowu sie najem, przyjdzie rodzinka, juz sie robi obiad kilkudaniowy, ciasto juz upieczonei jak tu sie odchudzac

juz po kolacji, ciast i lodów sie nawpieprzałam i nie wiem jak to przerwac, jak zaczac jesc mało 😭

Gość ciekawskie to
musisz tego chcieć.