Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmmmmmm

co wybrac???????????????????

Polecane posty

Gość tagmtag
a wogóle cos co któregos z nich czujesz? Czy chodzi ci tylko o kierowce?

Gość hmmmmmmmmmmm
nie chodzi o kirowce :/ jakbym chciala faceta super bryka bez uczucia zadnego juz bym miala jakiego bym chciala. wybrałam tych trzech bo wlasnie ostanio zauwazylam ze mysle bardzo o kims zeby sobie juz zycie ułozyc :P i trafilo na nich :P a wiem ze oni do mnie tez cos maja. pisalam ze bardzi chcialbym zwiazac sie z tym 19latkiem, ale nie wiem zdaje mi sie ze jeszce nie dorusl do powaznego zwiazku...boje sie ze mnie wykozysta tylko i nic wiecej , chociaz ztego co rozmiawiamy i piszemy ze soba jest kochany itp. ale znam jego przesłzosc i wiem jaki jest ...

Gość tagmtag
8 tys to juz nie duzo? Kurde chyba wracam do Polski :)

Gość hmmmmmmmmmmm
raczej 19latki :)

Gość Facecik...
kobieto skoro Twój ojciec ma 8 tyś na tydzień to niech Ci kupi samochód nie będziesz musiała szpary popuszczać komuś, żeby pojeździć :) A 8 tyś na miesiąc jest to dużo jak na zarobki w tym kraju więc przestań pierrdolić ciekawe gdzie 8 tyś to mało:) bo ja z żoną żyje w dostatku i niczego nam nie brakuje :)

Gość hmmmmmmmmmmm
zalezy w ktorym regionie, ale on sie tym chwali jakby to bylo conajmniej 20 tysiecy..

Gość hmmmmmmmmmmm
a skad wiesz ze nie mam auta? za 2 tygdonie mam egzamnin jak zdam wtedy pomysle o sowim aucie... a jesli chodzi o tych facetów to nie o to chodzi ze ja tylko na auto patrze bo tak nie jest..chcialabym sie z kims zwiazac na stale tylko na razie mam małe dylematy :P{

Gość to jest wlasnie magia internet
tutaj kazdy zarabia po 10tys albo jest prezesem firmy, dlatego traktuje to cale gowno z wielkim przymruzeniem oka

Gość Eltona Żona
Jesli szukasz szofera to ten bez samochodu odpada :P

Gość hmmmmmmmmmmm
z jednej strony chce faceta z fajna bryką , ale przewaznie tacy to takie cwaniaczki którzy mysla ze moge miec kazda panne :D:D:D ten drugi jest taki kochany misioooooo słodziutki tylko wiem ze w srodku mamy diabełek i tego sie boje :)

Gość hmmmmmmmmmmm
no wlasnie ale jednak cos mnie podkusiło zeby go wpisac na liste :):):) chyba nie jestem do konca tak zepsuta :)

Gość Facecik...
Ludzie pomóżcie uświadomcie tą nastolatkę :o Sama sobie zaprzeczasz w pierwszym poście wymieniasz jako ich ''zalety'' auta a teraz "a jesli chodzi o tych facetów to nie o to chodzi ze ja tylko na auto patrze bo tak nie jest" :O Prawda jest taka, że jesteś zwykłą blacharą. Osobiście proponuje Ci tą furę: http://tnij.org/hmmmbmw Jeżeli 8-tyś dla Ciebie mało to gratuluje rodziców dziecko.

Gość tagmtag
8 tys to juz nie duzo? Kurde chyba wracam do Polski :)

Gość na blachary wystarczy
stara calibra :):)

Gość hmmmmmmmmmmm
BO w pewnym sensie auto to zaleta zawsze lepeij miec faceta który ma mitsubisi niz marnego opla no nie??? ale wiem ze to nie wsztstko dlatego tak sie zastanawiam ktrego wybrac i z którym cos pokombinowac :P

Gość hmmmmmmmmmmm
na mnie kalibra nie robi wrazenia hahha :D:D:D

Gość hmmmmmmmmmmm
no chyba ze ma spojler :D nie no zartuje :D

Gość hmmmmmmmmmmm
to chyba mocno zastanowie sie nad dwójeczką :D:D:D:D milego dnia pa :*

Gość Facecik...
I mimo, że się obawia powtórki z przeszłości typa nr ''2'' wybrała go. :D Bo ma najlepszy samochód :D Oj szkoda, że takie szmaty dopiero się budzą jak dostaną od życia po piiździe 🖐️

Gość tagmtag
moim zdaniem jesli masz takie dylematy to nie jestes gotowa na powazny zwiazek...

Gość tagmtag
moim zdaniem jesli masz takie dylematy to nie jestes gotowa na powazny zwiazek...