zetafonka22 0 Napisano Sierpień 17, 2008 witam! Moja sytuacja przedstawia sie tak: biore tabletki antykoncepcyjne 5 lat(wyniki w porzadku wiec lekarz pozwala brac), od poltora roku biore inne(cilest), cierpie tez na zespol jelita drazliwego. Moj problem polega na tym, ze od ponad tygodnia mialam ostre skurcze w podbrzuszu az nie moglam sie ruszyc:( po drugie od czwartku(czyli od 4 dni boli mnie podbrzusze i najpierw bolal lewy bok od pepka w doł, teraz i pobolewa prawy... biore nospe i pzreciwbolowe, do ginekologa sie nie moge dodzwonic chyba ne weeken wylaczyl tel, bede probowac jutro aby sie umowic na wizyte. W zwiazku z tym co to jest? boli jelito? czy jajniki?? mam tez wrazenie takiego pieczenia, moze torbiele sie zrobily? (ost bylam w maju u ginekologa i bylo ok) moze jakies zapalelenie jajnikow? przeziebienie? macie jakies rady?????????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zetafonka22 0 Napisano Sierpień 17, 2008 moze to wina tabletek??? dodam ze jestem w polowie cyklu tzn w sumie to w polowie bylam w tą srode wiec juz troche po:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zetafonka22 0 Napisano Sierpień 17, 2008 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zetafonka22 0 Napisano Sierpień 17, 2008 nikt nie wie?( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Sierpień 17, 2008 Możesz mieć zapalenie przydatków. Ja jak miałam to właśnie mnie tak bolało, a czasem nie mogłam aż siadać. A napisz mi proszę jakie problemy masz z tym zespołem jelita drazliwego? Bo podejrzewam, że właśnie chyba mnie też to dotyczy a do lekarza idę dopiero w połowie września. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zetafonka22 0 Napisano Sierpień 17, 2008 no mialam to zapalenie przadatkow w marcu wiec pewnie ono powrocilo????:(:(:( cholera no:( ja juz nie chce:(((((( a na zepsol jelita drazliwego biore debridat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach