Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 taka dziewczynka

.....a mowi ze nie jest alkoholiczka.....

Polecane posty

Go艣膰 taka dziewczynka

ja juz ta dlugo nie dam rady. nie mam jeszcze 25 lat a tyle przeszlam w swoim zyciu...zebym miala warunki to uciekla bym stad w cholere...bo albo mnie wywioza w kaftanie albo nogami do przodu... od kiedy pamietam...wyzywala mnie za byle g****...ile razy mnie wyrzucala z domu...nie zlicze..ile przesiedzialam dni bez jedzenia....ile nasluchalam sie wyzwisk na swoj temat....ile razy podniosla na mnie reke---------bo prosilam zeby nie pila ja tak dluzej nie dam rady...nie mam juz sily na takie zycie...na takie beznadziejne zycie....

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 malunnnnka nadzieja
mam podobnie tylko ze z tata...z mama wtedy na kilka dni przenosimy sie do babci...co tym ludzia odp*******?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 crystalicznie
jedyne co bym Ci poradzila (serio)! to przypakowac na mase i prorstu stluc porzadnie matke. Tak zeby zapamietala i zaczela sie bac. Dziala! i wiem ze mnie niekotrzy teraz obrzuca blotem, ale nikt nie mowi tutaj o pobiciu do nieprzytomnosci. Mozna rporstu zakuc w kajdanki i pokazac kto tu rzadzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klementynaklementyna
Rany nie wyobrazam sobie miec takiegozycia. Ja mam w domu spoko. U mnie drin i wszyscy ida spac. Nie wiem co pisac jak Was pocieszyc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka dziewczynka
myslalam o tym nie jeden raz...nawet kiedys probowalam ja powstrzymac jak mnie walnela w twarz ....to stwierdzila ze wykrecilam jej reke...ze mam pekniete zebro ja pie***** a jak jest po tych jej dniach...to mnie przeprasza i mowi ze nie chciala...a ja to jednym uchem wpuszczam drugim wypuszczam...a wszystko zostaje na serduchu... w psychice...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 majsterklepka w spodnicy
napisze Ci cos: o tym pewnie sie nie dowiedz od razu, ale alkoholik moze ummrzec na zawal, wylew albo odebrac sobie zycie. I to jest wlasniepowod , zeby kogos zmusic do leczenia. Wpisz w google DDs i sobie poczytaj. Czy u Was w rodzinie byly juz takie problemy?

Udost臋pnij ten post

DDA a nie DDS mialo byc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka dziewczynka
majsterklepka w spodnicy dzieki Ci........

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka dziewczynka
wlasnie jakas h temu chciala sie wieszac.......nie zliecze ktory to juz raz.....................

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 crystalicznie
jesli bys sie uwziela i udownidla ze zneca sie nad rodzina, nie radzi sobie ze soba i pije, moglabys ja nawet wyslac na przymusowe leczenie, tlyko na to trzeba pieniedzy i adwokata a domyslam sie ze jakbys miala pieniadze to bys sie wyprowadzila... nie wiem czy uczysz sie czy pracujesz, ale jedyne co moge Ci poradzic to chyba jak najszybciej sie wyprowadzic, wynajac mieszkanie z kims na spole, poszukac moze lepiej platnej pracy...?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka dziewczynka
ona jak jest pijana...to nie raz twierdzila ze ma zawal.....zawal to ja bede miala w najblizszym czasie...juz jestem taka wypalona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka dziewczynka
ucze sie, pracuje w dobrej firmie....wstydze sie mowic o tym ludzia z otoczenia....chociaz i tak napewno widza co sie dzieje.... wyprowadzam sie ale dopierona poczatku przyszlego roku

Udost臋pnij ten post

kochana, jak pracujesz to juz jest super:) Uwierz-ja przez rodzine zawalilma kupe spraw, bo ciagle cos sie dzialo mam wrazenie ze dalam sie zamnipulowac i uzaleznic od nich:o

Udost臋pnij ten post

jestes? chodzisz na terapie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka dziewczynka
nie chodze...wstyd mi...zreszta nie iwdze juz sensu....ona po tym wszystkim by mnie znienawidzila

Udost臋pnij ten post

a to jak nie chodzisz to sie predzej czy pozniej posypiesz psychicznie

Udost臋pnij ten post

poza tym jak by Cie znienawidzila? a teraz to Cie kocha niby?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka dziewczynka
ona nigdy mnie nie kochala....mimo ze po trzezwemu zapiera sie ze kocha....ale nie pamietam kiedy mnie ostatnio przytulila, pocalowala, powiedziala dobre slowo ona pije caly tydz...pozniej przerwa.. i na nowo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 googo
nie ogladaj sie na matke...nie patrz na to ze cie znienawidzi...ratuj ja, zr贸b wszystko co mozliwe rzeby jej pomoc....ona nie mysli racjonalnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 googo
alkoholicy nie potrafia okazywac uczuc, natomiast barzdo 艂atwo przychodzi im upokarzanie drugiego cz艂owieka. tak sie dzieje po duzej dawce alkoholu....mimo ze cug mina艂 to w organizmie, mozgu pozosta艂ay zmiany

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 googo
matka na pewno cie kocha...tylko nie potrafi tego okazac, nie potrafi byc matka....jest zagubiona, w swoim swiecie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka dziewczynka
ja mam ja ratowac a kto uratuje mnie...bo to ona mnie pierwsza wykonczy...musze sie wziasc w garsc ale mi ciezko jak chole** ja juz nie mam sily normalnie funkcjonowac nawet teraz siedze zamknieta...w ciszy i tylko nasluchuje czy aby znowu nie przylezie mi marudzic tak w ogole ona mnie tylko wychowala(jezeli tak to moge nazwac)nie jest moja mama.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 googo
to zacisnij zeby i czekaj azz sie wyprowadzisz...innego roziazania nie widze

Udost臋pnij ten post

hmmm... nie jest Twoja mama?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka dziewczynka
ja juz je tak mocno zasiskam ze bardziej sie nie da....odliczam dni... ona jest moja babcia........................................ mamy nie znam to mowie na nia mama:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 takie
post臋powanie bardzo uzale偶nia, nie czekaj do ko艅ca roku, zacznij 偶y膰 swoim 偶yciem, ona nigdy ci臋 nie kocha艂a, bo pokocha艂a w贸dk臋, zaraz przyjdzie czas i b臋dzie ciebie wini膰 za to 偶e pije, jeszcze my艣lisz inaczej wi臋c masz szanse na normalne 偶ycie, tylko musia艂aby艣 zerwa膰 z ni膮 kontakt.Crystalicznie nikt ci臋 nie pot臋pi za to co napisa艂a艣, bo pierwsza my艣l jaka mi si臋 nasun臋艂a, by艂a taka jak twoja, tylko mo偶e mie膰 op艂akane skutki, wi臋c 偶eby do tego nie dosz艂o, zostaw j膮 i odejd藕, trzymam kciuki za ciebie i wierz臋 偶e jeste艣 silna. Powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka dziewczynka
tak mnie los karze od kiedy pamietammm...tylko za co??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Udost臋pnij ten post

www.dda.pl poszukaj moze tu Ci ludzie doradza, gdzie mozna mame zaczac leczyc sa mityngi AA i DDa tylko trzeba chciec chodzic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ....finka
Doradze jak leczyc medycyna naturalna .Podac gg...

Udost臋pnij ten post