Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciao bella

2 miesiace znajmosci, rozstanie, a potem smsy ???!!!

Polecane posty

Gość ciao bella

Znalismy sie b.krotko, jednak zdecydowalam sie zakonczyc znajomosc. On pozniej pisal smsy, min z przeprosinami. Ja potraktowalam go jak on mnie przy ostatniej klotni(ostro). Przestal sie odzywac zupelnie. Po paru dniach napisalam smsa co slychac. Odpisal dosc oficjalnie w 2 zdaniach. Potem sam wyslal mi po 3 tyg co u mnie. Czy to poprostu grzecznosc z jego strony ? Czy moze na znow nadzieje ze sie zejdziemy? Serce mi mowi ze chcialabym wrocic, ze za bardzo emocjonlanie podeszlam do tamtej klotni itp jednak rozum mowi ze raczej i tak by nic nie wyszlo. Co radzicie??

Gość ciao bella
Kurde ciagle za nim tesknie, mysle o rozstaniu. Boli cholernie a ten sms jeszcze mnie rozwalil

Eck kobiety... zrywacie a potem zastanawiacie się czy wrocic... Ja przez taką jak ty cierpiałem poł roku lecząc zlamane serce a gdy już myslałem ze jest ok to postanowila sobie wrócic. Jesli coś do niego czujesz to sie z nim spotkaj i mu o tym powiedz. Bo cholera rzucony facet zwykle unosi sie honorem i raczej nie poprosi o to nigdy.

Pogadaj z nim... co ci szkodzi, tylko kulturalnie, nie tak jak ja, na niekórych forach. Skoro piszecie ze sobą, spiknijacie sie na jakas kawe gdzies na wsi czy na miesscie ;p

Gość ciao bella
ALe chodzi o to ze to nie dokonca ja zerwalam. On mi zasugerowal ze skoro mi tak "zle" to zebym mu powiedziala bo on sobie poradzi :o( opisalam to lajtowo) To co mialam zrobic? Moze jeszcze przeprosic ? Ja poprostu, kiedy wysylal mi po klotni smsy , sama unioslam sie duma bo jak dziewczynie mozna zasugerowac, ze jak nie to nie ??:o:o Sama nie rozumiem tej sytuacji, moze on sam sie mna wczesniej bawil, a teraz pisze bo nie znalazl innej ? kurwa jakie to wszytsko zagmatwane, jakby mu zalezalo to czemu nie robi nic z tym ?

Gość ciao bella
Pomozcie plis :(:(:(

2 miesiące? gdyby to były 2 lata... po co walczyć o jakiegoś faceta którego dobrze nie znasz? Skoro Cię obraził, było Ci przez niego źle to niech spada na drzewo...

a zresztą takie akcje po 2 miesiącach?? to pomyśl co będzie po 2 latach... Ile macie lat?

Gość ciao bella
ja 24 on 30 moze masz racje chyba :o tylko czemu tak tesknie, cierpie po huja mi wysyla tez smsy, wlasnie wtedy kiedy ja juz sobie ukladam w glowie ..

Gość ciao bella
Moje relacje z facetami zawsze sa takie burzliwe, emocjonalne .

on ma 30 lat i się tak zachowuje????? Myślałam, że macie po 20... albo i mniej... uciekaj od niego kobieto, wykasuj jego nr z kom, zablokuj go, cokolwiek. On pewnie będzie tak pisał jak tylko zacznie mu się nudzić. żaden dojrzały odpowiedzialny facet nie zachowuje się jak 15 latek, nie bawi się w takie podchody...

Gość ciao bella
:o:o Wiec jak powinien sie zachowac zeby stwierdzic ze jest dojrzaly? Ja wiele kwestii utaj pominelam czy napisalam ogolnie bo przeciez zzyciorysy naszego pisac nie bede

Gość ciao bella
halo

Ale po co skoro zrywacie zaraz potem do siebie piszecie? dla mnie to dziwne. Jak się coś kończy, to się kończy. Widocznie on ma to gdzieś, pisze bo się nudzi, z uprzejmości. A Ty się nakręcasz. Wydaje mi się, że początki związku, są piękne, powinny być piękne... zastanów się czy i u Ciebie tak było...

Gość ciao bella
Masz racje :o po kilky tyg zaczelo sie sypac - jego podejrzenia o zdrade, brak szczerosc w rozmowach ze mna , odwracanie kota ogonem ze to zarty itp, zaczelam sie czuc osaczona i niepewna i wiele wiele innych :O jestem typem masochistki

no i sama masz odpowiedz. Związek powinien być piękny, zrozumienie, szacunek, zaufanie. Przynajmniej na początku - wiadomo, że po kilku miesiącach, latach wszystko wyjdzie ale żeby tak w przeciągu 2 miesięcy? jesli już na starcie macie takie problemy to lepiej odpuść. Widocznie facet ma coś nie tak z głową skoro mimo swoich 30 lat nie potrafi stworzyć normalnych warunków dla związku...

Gość ciao bella
Dzieki Ci złoooo🌻 Masz racje, nie ma co pluc sobie w brode, ja sie staralam. Ani plakac nad rozlanym mlekiem. Milej niedzieli :*

Gość gość
Ze swoim chłopakiem jestem już 2,5 roku i to jest dla mnie pierwszy powazny związek. Aczkolwiek były w nim wzloty i upadki. Po 1,5 roku mnie zostawił wiele nie wyjaśniając, powiedział tylko że potrzeba mu czasu. To co wtedy czułam było przerażające, nie zyczę nikomu czegoś takiego. Musiałam jakoś zadziałać. Zamówiłam rytuał z http://urok-milosny.pl ponieważ widziałam że strona ma wiele dobrych opinii. I rzeczywiście zdecydował że jestem dla niego najważniejsza i nie wyobraża sobie beze mnie życia. Ja bez niego też. Planujemy ślub i dzieci i myślę ze już wszystko miedzy nami będzie super.