Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jutro na wakacje

Co zabrać na wakacje?

Polecane posty

Gość Jutro na wakacje

Wiem, że to ni temat na to forum, ale tutaj jest najwięcej osób. Jutro jadę na tydzień na mazury, będziemy się opalać, pływać jachtem itp. Jak się spakować?:/

Gość ws
jestes pewna ze bedziesz sie opalac i plywac jachtem podczas takiej pogody?:D

Gość Jutro na wakacje
Hahahaha, ok sama sie spakuje, będę odpoczywać a wy kolejne dni spędzicie na kafeterii zyciowe nieudaczniki :D komunalne odpadki :D

Gość ws
my nieudacznicy wrocilismy juz z wakacji za granica gdzie sie faktycznie opalalismy i plywalismy jachtem... a nie z mazur gdzie bedziemy siedziec w kiepskim pensjonacie lub domku letniskowym ;) "haha"

"my nieudacznicy wrocilismy juz z wakacji za granica gdzie sie faktycznie opalalismy i plywalismy jachtem... a nie z mazur gdzie bedziemy siedziec w kiepskim pensjonacie lub domku letniskowym "haha" " o wypraszam sobie!! ja za granica nie bylam :P

Gość ws
zawsze lubiłam mówić w liczbie mnogiej ;] wybaczcie

Gość Yuviel
jestem przerażona... zażenowana, zniesmaczona skąd tyle agresji z zarówno jednej jak i drugiej strony? takie gierki słowne, przechwalanie się, a nawet o zgrozo wyzywanie! czy to posty dorosłych kobiet czy sfrustrowanych nastolatek..? przepraszam, nie mogłam przejść obojętnie. a co do pakowania - przede wszystkim ekonomicznie, minimalistycznie i użytecznie. po co pakować całe butelki szamponów jak można zabrać niezbędną ilość w mniejszych pojemniczkach? standardowo filtr, mleczko, emulsja po opalaniu, coś przeciw komarzyskom cieplejsza kurtka, no bo jezioro, bo wiatr, bo fale

Kochająca zachody słońca (kejti_85@interia.pl) Najlepiej użyj do tego WinRar'a dobre KOCHAJACA🖐️🌻 i pamietaj autorko by rozmawiac na wakacjach o plaginach,trojanach i winzipach....

izabellinka (izabellinka32@o2.pl) Żona Ty mi tu nie machaj tylko dawaj obiecane świerfze powietrze i Górala ZONA MI PRZYSŁAŁA PRZEPYSZNE OSCYPKI + BONUS:D:D 🌻🌻🌻 dla niej jak bys podała adres to goral był by na 100%

Gość wnuk smirnofa
jutro na wakacje i dopiero dzis zakladasz temat???? to kiedy chcesz miec przynajmniej 1 tydzien na pakowanie???????:p dobra rada - wez puk do telefonu przeczytalam ja kiedys na innym topiku przygotowawczym do urlopu i wpisalam na swoja liste, ktora przechowuje w sejfie a ty lepiej zostan w domu w tym roku i pakuj sie juz na przyszly. bo brak logistyki sprawi, ze zapomnisz majtek i bedzies zmusiala chodzic bez

Abyss Whisper cze bart w piątek się wybierasz praca..nie mam urlopu:(:(:(:(:(...mam nadzieje ze chociaz fajna płytke z tego zrobia??? a ty jedziesz?

co ty urlopy nam zawiesili garuję po 12-16 godzin bo jest ekspresowy projekt teraz chwila przerwy i zaraz wracam do roboty:(