Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Facet__

Z nudów zajrzałem na portal randkowy. I oto jakie kobiece okazy znalazłem

Polecane posty

Po paru miesiącach przypomniałem sobie, że mam na portalu randkowym o2 swój profil. Zajrzałem tam więc w celu być może poznania ciekawej kobiety. No i poczytałem sobie co tam panie wypisują. Zacznę może od pierwszego typu kobiet. Dla mnie są to \"okazy\" najgorszego kalibru. Przykład nr 1: http://randki.o2.pl/profil.php?id_r=1424145 Wystarczy przeczytać pierwszy akapit oraz rubrykę \"szukam i wymagam od partnera\". Dziewczyna moim zdaniem całkiem ładna, aczkolwiek bez rewelacji (za jaką się pewnie uważa). Moje pytanie podstawowe brzmi - skoro jest taka wspaniała, to dlaczego jest sama i szuka facetów w ten sposób? Po co? Pomijam już jej wybredność i wymagania. Przykład nr 2, nieco podobny: http://randki.o2.pl/profil.php?id_r=1424963 Tutaj należy zwrócić uwagę jakiego faceta poszukuje. Jak widać 26-letni prawiczkowie, którzy nigdy nie mieli dziewczyny odpadają ;) Romantycy również nie mają szans. I tutaj mam znowu pytanie. Skoro jak sama pisze jej związki były nieudane, to czy bierze pod uwagę taką ewentualność, że mogłobyć w tym też sporo jej winy? Pewnie nie. To tylko dwa przykłady, jak to nazwę, rozpieszczonych księżniczek. Jako, że jestem facetem, to wiem, że od tego typu kobiet należy uciekać jak najdalej. Mimo wszystko facet potrzebuje ze strony kobiety kobiecości właśnie. Czyli wrażliwości, subtelności, nutki romantyzmu, czasami uległości. Babochłopom podziękujemy. Kolejna grupa kobiet to tzw. lambadziary. Pełno ich wszędzie, także w internecie. Przykład: http://randki.o2.pl/profil.php?id_r=1143437 Wierszyk na początku mnie urzekł, a zdjęcia najbardziej. Tutaj z kolei lambadziara, dotatkowo ze skłonnościami do puszczania się: http://randki.o2.pl/profil.php?id_r=1407039 Już nick dużo mówi, zdjęcia również. Są też po prostu zabawne kobiety. Ta mnie rozsmieszyła w pierwszym zdaniu: http://randki.o2.pl/profil.php?id_r=1046571 Jak się kobieto nudzisz, to zajmij się czymś pożytecznym, może odkryjesz w sobie ciekawe powołanie. Czyż nie? :) No ale w całym tym natłoku dziwnych kobiet (z pozoru oczywiście, bo nie znam ich osobiście) na szczęście można znaleźć również takie, które wydają się być całkiem normalne. Ale trzeba się trochę naszukać. Np. ta dziewczyna wywołała u mnie bardzo pozytywne uczucia: http://randki.o2.pl/profil.php?id_r=643346 No i to tyle moich pobieżnych obserwacji. Dam sobie jednak spokój z szukaniem kobiety w internecie, wolę to robić \"realnie\" :)

no ta pierwsza faktycznie wydaje sie wredna i zimna, ale moze to tylko poza, bo często jest tak że tego typu kobiety mają duże kompleksy.

Nie rozśmieszaj mnie. Pokaż mi przepis, który zabraniałby podawania linków do profili ludzi, którzy mają swoje zdjęcia na PUBLICZNYCH portalach. Co innego gdybym przywłaszczył sobie czyjeś zdjęcie, umieścił na własnym serwerze i tutaj je pokazywał. Każdy kto zamieszcza zdjęcia na tego typu stronach musi się liczyć z tym, że dużo osób będzie je oglądać. Poza tym ja tutaj nikogo personalnie nie atakuje, podałem tylko przykłady.

Gość buhahahah
przecież one same umieściły zdjęcia w necie :D

Gość ale ta pierwsza dojebala
"Panowie, zanim do mnie napiszecie zastanówcie się czy macie jakieś szanse. ja choć bardzo bym tego chciała nigdy nie napisałabym do Keanu Reeves`a. Po prostu mierz siły na zamiary"

Gość całkowicie czarny kot
normalne kobiety... nie wiem czego chcesz może wklej nam swój profil... chętnie ocenię :-)

Gość gfdfhh
boshe jaki ty jestes glupi i niedojrzaly. smieszne jest to, ze nie widzisz nic zlego w tym co zrobiles. ciekawe jak ty bys sie czul jakby ktos twoj profil wkleil na forum a pod nim napisal: spojrzcie na tego jaki palant i jaki zniewiescialy, jaką ma falszywą gębę. ciekawe do jakiego typu by cie ktos zaliczyl. ja cie zaliczam do typu niedojrzalego gowniarza, ktory mysli, ze jest fajnym kolesiem, a jest dnem totalnym. nie dziw, ze nie ma dziewczyny. jestes zalosny. wspolczuje ci glupoty 🖐️

Gość gfdfhh
ale bil gates jest osoba slawną, to co innego. jak nie widzisz roznicy to naprawde zle z toba. i radze ci zglosic temat do usuniecia, bo jeszcze jakas dziewczyna siebie rozpozna mlotku.

Gość gfdfhh
wlasnie , wklej swoja fote. chetnie ocenimy :)

Gość a teraz droga pomarańczko
przyznaj sięczy jesteś panią nr 1 panią nr 2 czy tadam panią nr 3 :classic_cool:

Gość widze masz problem
ja leje na wszyskie laski i ludzi wogóle niech se robia co chca🖐️

Gość gfdfhh
nie ma mnie tam. nie umieszczam fot w necie. no czekam facecie, wklej swoje zdjątko :) chetnie je skomentuję. pewnie sam sie zdziwisz ile masz wad :)

Gość pierwsza mnie powaliła
:D :D :D

gfdfhh > Ty chyba masz jakieś problemy ze sobą. Ja na tego typu portalu nie mam swoich zdjęć, a nawet gdybym miał i ktoś by gdzieś coś tam o mnie napisał, to mnie to nie interesuje. No i co z tego, że jakaś dziewczyna siebie tutaj rozpozna? Może to i lepiej, może wtedy przemyśli co tam nawypisywała. Ja nikogo nie obrażam, nie nazywam młotkiem, czy debilem. Tak więc zamilcz koleżanko (kolego), bo pod paragraf to prędzej Ty podchodzisz w tym momencie niż ja. melni111 > moja byłą kobietę poznałem przez internet. Każdy sposób jest dobry, ale jednak tym razem dam sobie spokój :)

Mnie się wydaje, że Facet jest mooocno zakompleksiony :D Dziewczyny z linków są przeciętne, a wynioski wyciągnięte na podstawie ich profili dość...mało inteligentne. Ach... i ten \"wierszyk\"... to piosenka Turnau`a pt. Bombonierka :classic_cool:, ale to na pewno autor wiedział, przecież jest inteligentny,mądry i wykształcony ;)

"no czekam facecie, wklej swoje zdjątko chetnie je skomentuję. pewnie sam sie zdziwisz ile masz wad" No tak, tylko zauważ koleżanko, że ja nie oceniam tutaj urody tych kobiet, a to co o sobie napisały. Zdjęcia tutaj nie mają nic do rzeczy. Naucz się czytać ze zrozumieniem.

Facet ale to samo można napisać o facetach którzy umieszczają swoje anonse na portalach randkowych ,wiec nie rozumiem o co tak naprawde Ci chodzi. A tak poza tym oceniać na podstawie foty i paru zdań....to takie prostackie.

Gość gfdfhh
ok, niech ci bedzie. glupiemu sie ustepuje. ale pamietaj, ze tym co robisz pokazujesz jakim jestes czlowiekiem. a dla mnie ktos kto wkleja nieswoje foty na forum jest zwyklym chamem. co z tego, ze one je umiescily w necie. umiesclly je TAM a nie TUTAJ. tutaj by sobie moze tego nie zyczyly. jestes naprawde strasznie glupi jesli nie rozumiesz tego. i radze ci wydoroslec bo jak dalej bedzesz takim gowniarzem umieszczającym bez zgody zdjecia obych kobiet w necie, to zadna fajna laska cie nie zechce. nikt nie chce pajaca.

A ta ciągle o zdjęciach. To nie mój problem, że nie zauważasz różnicy między wklejaniem zdjęć, a wklejaniem linków do profili publicznych. Poza tym naucz się pisać poprawnie po polsku. Amen.

Gość ohooooooo
to się porobiło ;)

Gość 35-latka z dalekiego swiatka
a tam sie zgadzam z Facetem co do tych dziewek :P pierwsza ma cudny makijaz, jest prawdopodobnie w miare inteligentna, bo ladnie sie wyslawia, ale jej ton ... zasluguje na marchewkowy rzyg :P druga torche furczy, jest zdezorientowana, szuka czegos, na razie prawdopodobnie poklasku. 3 i 4 to wiadomo ;) 5 - sympatyczna bezpretensjonalna dzieweczka, raczej nie intelektualistka, ale na pewno sympatyczna. dobrze byloby jeszcze poznac jej nawyki zywnosciowe przed rozpoczeciem dalszej znajomosci ;)

Gość niuśka23
czegoś tu nie rozumiem.jak na razie to "gfdfhh" bardziej obrażasz tego Faceta niż on te panie zamieszczając te nieszczęsne linki.

Gość gfdfhh
haha widac nie masz nic madrzejszego do powiedzenia wiec czepiasz sie moich bledow w pisowni, ktorych nie ma ;) super :) jestes smieszny. i nie oceniaj ludzi, ktorych nie znasz ok? "Mnie się wydaje, że Facet jest mooocno zakompleksiony " "A tak poza tym oceniać na podstawie foty i paru zdań....to takie prostackie." i tyle na ten temat 🖐️

Gość ohooooooo
po raz kolejny upada mit , że faceci kochają zołzy :) przykład 2 pierwszych pań.

Gość nie wydaje sie wam ze
ci ludzie na portalach szukają tylko seksu i rozrywki, szczegolnie faceci?