Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Facet__

Z nudów zajrzałem na portal randkowy. I oto jakie kobiece okazy znalazłem

Polecane posty

Gość ech h
Moje pytanie podstawowe brzmi - skoro jest taka wspaniała, to dlaczego jest sama i szuka facetów w ten sposób(w TEN sposób? czyli jaki? jakiś zły ?) Każdy sposób jest dobry(no chyba jednak nie każdy,np TEN sposób....):D:D więcej głupot z twoich wypowiedzi nie chce mi się cytować,szkoda czasu:)

Ja tam zdjec nie oceniam, zreszta nie umialbym ocenic tych dziewczyn zle gdybym tylko patrzyl na fotki, bo te dziewczyny sa ladne. No ale to co wypisuja to masakra. Tez jestem facetem i zgadzam sie, takich kobiet jak ta z pierwszego linka nie lubimy. Tekst o Keanu Reevesie mnie rozwalil. Czyli ona sie uwaza za kobiecy odpowiednik Keanu? No, zalezy co sie komu podoba, ale urody np. Moniki Belucci to ona nie ma. Ale jest ladna, nie powiem. I tez zauwazylem ze coraz wiecej jest tego typu kobiet. Mowie o realu nie necie. Ladne, nieglupie, ale samotne, bo wymagania maja kosmiczne.

"i nie oceniaj ludzi, ktorych nie znasz ok?" Hehehe, a kto tu kogos nazywal debilem i chamem? Znasz autora tematu? Nie badz smieszna.

Gość całkowicie czarny kot
cała ta rozmowa jest trochę, jak narada kum, które wyszły przed blok i obradują, czyje gacie na balkonie zwiewniej powiewają Kowalska to ma stringi - fuuuj rozpustne Nowakowa to ma w kropki - fuuj niemodne Wiśniewska nie ma wcale - fuuuj to opiero dziwka :-) Każdy jest jaki jest, każdy wygląda jak wygląda, każdy szuka szczęścia jak potrafi - nie ma sie co śmiać z innych, bo kiedyś i ktoś nasze majtki może wziąć na języki :-) Zresztą... wcale w tych linkach nie ma jakichś strasznych szkarad, o.

Dobra, bo widzę, że dyskusja poszła na zupełnie inne tory. Jeśli moderator to czyta, to może usunąć ten temat. Ja od siebie jeszcze dodam, że nie zamierzałem nikogo tutaj obrażać, a linki ktore podałem to tylko przykłady pewnych typów kobiet. Wybrałem akurat te, ale przecież takich osób jest tam dużo więcej. Facetów też oczywiście, no ale ja facetami się nie interesuje, wybaczcie :) I jeszcze jedno dla uściślenia - nie chodzi mi o wygląd tych dziewczyn, tak więc nie wiem po co w ogóle dyskusja na temat zdjęć. Chciałem wywołać dyskusję na temat tego od jakiego typu kobiet większość facetów ucieka. No ale jak widać trafiłem na złe forum, bo z kobietami nie wygram ;)

Gość Poznaniak85
ta pierwsza na maaaaksa przeciętna, beznadziejnie się ubiera a za te teksty w profilu nawet bym nie spojrzał w jej stronę, nie ma nic gorszego niż przerost formy nad treścią

Gość obstawiam że
gfdfhh - jest jedną z tych pierwszych linków! Cudowna jesteś ! Za chwilę zbluzgam ekran - patrząc ponownie na twoje fotki

na dobre forum trafiles, po prostu tutaj nie ma tematu na ktorym ktos kogos by nie pojechał, nie przejmuj sie, cel osiagnales... aha jeszcze jedno...uderz w stol a nozyce sie odezwą ;) czyzbyscie widziały w tych paniach siebie? ;) ciuś ciuś...

Że tak nieśmiało sie wtrące ponownie. Te kobiety maja juz swoje lata,wiec informacje o sobie wypisały świadomie. Każdej zapewne chodziło o to by wyłapać typ facetów które je interesuje. Każda kobieta potrafi napisac''nie szukam przygodnego seksu wierze w miłość''ale nie każda tak robi...bo to za proste jest. a mnie bawią osoby które zaglądają na portale randkowe z NUDÓW,mi sie czasem nudzi,a jakoś tam nie zaglądam. w realnym świecie są takie same okazy, przeciez Ci co zamieszczaja te anonse wychodzą do klubów,teatrów i kina.

Gość jezu ta pierwsza jaka brzydula
jakie oczy :D

normalnie wyglada jak transwestyta

Gość duża hela
Dzięki z ten temat !!!! weszłam w któregoś linka na tę strone z randkami, i znalazłam przez przypadek profil mojego byłego hahahahahahahahah Zostawił mnie dla innej i miała być sielanka, a teraz szuka sobie kogoś przez neta??? znaczy nie ma sielanki !!!! Kurde chyba złośliwa jestem ale mam radochę !!!!! Pozdrowienia dla założyciela topiku

duża hela-->hehehe bo znalazłaś swojego faceta,a nic nie poprawia humoru kobiecie jak świadomośc ze jej były jest sam jak pies:classic_cool: miłego dnia wszystkim Jaruś👄---widze nowe słowo w Twoim słowniku---to''suka''postępy robisz:classic_cool:

kurwa skad sie biorą tacy pomylency :D

Z takim typem jak ten z linku wyżej przedwczoraj miałam nieprzyjemności w autobusie. Najpierw się na mnie gapił i głupio uśmiechał (uśmieszek taki ironiczno metroseksualny i mina \"co ja nie jestem\", nie wiem jak to wytłumaczyć). Jak wysiadaliśmy to zaczął mnie obejmować, ale uciekłam. Oby jak najmniej takich lovelasów, bo nie wytrzymam.

Gość dlatego ja nigdy nie zrobię
sobie takiego profilu- wygląd mam taki sobie, chyba przeciętny, ale sympatyczny. Ale wiem, że cokolwiek bym tam napisała, odezwałyby się setki facetów:O Ale ja nie szukam nikogo, na pewno nie w ten sposób... Kiedyś spotkałam się z facetem poznanym w necie, na forum i nie chciał mi dać spokoju, nawet było to nieco straszne:O Też uważam, że kobiety w dzisiejszych czasach sa dziwne. Kiedyś koleżanka chciała, żebym oceniła jej profil na sympatii, więc musiałam się tam zalogować. Wpisałam tylko jedno zdanie, oczywiście nie wkleiłam tam swojego zdjęcia, ogólnie napisałam wiek i gdzie mieszkam, te podstawowe dane. Do tego jedno zdanie i kilka słów o sobie. I w ciągu jednej doby odezwał się do mnie facet, tylko jeden. W dodatku taki, który faktycznie był w moim typie i z którym pewnie bym się świetnie zrozumiała:) No ale pewnie pisał do wszystkich;) Zastanawiam się też czasami, dlaczego nie mam szczęścia. Poznałam kogoś, w kim się zakochałam, mimo że on nie był zbyt atrakcyjną osobą (spora nadwaga). Po prostu przestał się odzywać po ponad pół roku spotykania się ze mną i zamienił mnie na kogoś, kto jest dużo ładniejszy, ale zastanawiam się, jak nisko trzeba upaść, żeby być dziewczyną, której trzeba fundować wakacje, zakupy, wozić samochodem itd. :O

*żeby być Z dziewczyną, której...

ludzie umieszczaja na portlach publicznych swoje przerozne zdjecia, przerozne komentarze, podpisy, opisy itp itd a potem dziwia sie ze tyle osob jest zainteresoanych lub cos chce od nich oburzaja sie jak ktos wklei linka z komentarzem szczegolnie to widac po kobietach falsz falsz falsz :)

Nie no, ja mam nadzieje ze ten facio wyzej to sobie jaja robi. Bo jesli nie, to zaczne sie wstydzic za wlasny gatunek ;) Najlepsza to jest jego poza na pierwszym zdjeciu. No ale moze lampucery na imprezach disco-polo wyrywa.

strach pomyslec ilu takich czubow jak ten chloptas szukajacy seksu chodzi po swiecie

Gość 35-latka z dalekiego swiatka
no i Facet ocenial foty i komentarze, a nie osoby, ktore je zamiescily ;)

Myślę, że nie ma się czym przejmować, taki prymityw, którego ulubione książki to Autoprzegląd i Playboy (:O) na pewno znajdzie kogoś na swoim poziomie. A żadna normalna kobieta nie wypowiada się obraźliwie na temat łysiejących czy łysych osób:o W ogóle pani z pierwszego linka powinna takie uwagi zostawić dla siebie, bo naraża ja to tylko na śmieszność. Też jestem studentka, ale w życiu nie słyszałam, żeby ktoś tak się wypowiadał o innych ludziach:O i mówił to poważnie.

Gość ciezko znalezc kogos normalneg
w zyciu i w necie, same niepowazne towarzystwo, wiekszosc chce romansu, seksu niezobowiazujacego i jak tu zakladac rodzine :-(

Gość jestem kobietą ale ta pani
jest słodka:classic_cool: www.hrabinavonCosel.sympatia.onet.pl :D

Gość jestem kobietą ale ta pani
ej, fajna jest mi tam się podoba:)