Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozia

Do czego to podobne żeby w dzisiejszych czasach pogodą rządził BÓG !!!

Polecane posty

Gość Rozia

Kurda no choleram nie trafia jak patrzę na bezradność i pizdowatość ludzi! Mamy kurde 21 wiek, erę komputerów, sporej ingerencji człowieka! Jak można k... dopuścić do tego że w obecnych czasach nikt nic nie zrobi z taką scierwową pogodą. Pada jebany deszcz i ma być podobno tak do końca wakacji, a głupi ludzie stoją z założonymi rękami i NIC z tym nie robią. W dodatku kłamliwie zapowiadają że nastapi poprawa pogody a gówno następuje. Pan Bóg jak rządził tak nadal rządzi cholerną pogodą a jakby się co niektórzy informatycy i metorolodzy postarali to mogliby wypiepszyć takie pogody jakie mamy w ten weekend w kosmos. Co za problem kurde stworzyć specjalny samolot który zniszczy chmury deszczowe?

Gość tak tak jeszcze bardziej
ingerujmy w naturę, a niedługo nas stąd wywieje na amen:O Zrób z papieru samolot i rozpędź bąka, jak już go puścisz🖐️

Gość Rozia
Pan Bóg to jest dno skoro daje taką pogodę w wakację, ale my powinniśmy temu pzreciwdziałać a nie patrzeć z założonymi rękami jak bezcześci się nam lato - pora kiedy powinno być ciepło i przelotne opady tak z raz na tydzień !!!

Gość Rozia
Nie, nie będę szanowała boga który nienawidzi Słońca i najchętniej stale dawałby deszcz. Nie znaczy to że nie jestem pobożna ani religijna. Wierzę w katolicyzm i istnieje Jezusa i bardzo go szanuję! Nie mogę strawić niestety czegoś takiego jak gnój Bóg! Dla mnie to złośliwe wredne coś rządzące światem i dające najchętniej SAMO ZŁO !!!

Gość rthz nl
Zamknąć mordy szczyle :classic_cool: Boga nie ma, a to jest efekt zmian klimatycznych, proste.