Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m2

Szukam dziewczyny do pogadania.

Polecane posty

Gość czelokada321
witam stara ekipe ;P

NP a ja tak czekalem :( nienawidzę Cię :o czekolada a Ty in black bylas Nie Patrz 🖐️ Madziulki brak :(

uwielbiam jak ktoś ocenia powierzchownie :) ja właśnie zwątpiłem w to, że znajdę tu dziewczynę do pogadania. jedyną taką była tu Madzia, która wprowadzała specyficzny klimat szkoda, że odeszła. Alicjo nie wiem czego Ty się spodziewałaś, że już nie warto bo sobie coś ubzdurałaś. :) Tym samym odchodzę, temat zamknięty 🖐️

musisz mieć ciężko w życiu skoro ktoś potrafi Cię tak wkurrwić jednym tekstem i nawet nie wie człowiek, którym :) zresztą nie chce mi się wdawać w dyskusję nie ma tematu i już 🖐️

m2 nie końćz tematu z powodu jednego niepowodzenia :D PRzecież mogą się tu jeszcze zejść jakieś \'dziewczyny do pogadania\' :D

rety, misiaki moje.. przepraszam, że tak długo się nie odzywałam. Mam nadzieję, że mi wybaczycie, ale naprawdę mam dużo obowiązków na głowie.. Poza tym ostatnio przechodzę niezbyt ciekawe dni, jeśli chodzi o moje życie i niezbyt miałam chęci, aby komputer włączyć.. Ale mniejsza z tym.. Co tam u Was ciekawego słychać? Widzę, że ktoś tu wziął rozwód bez udziału ulubionego prawnika:D:D Dajcie znać co słychać w Waszych wielkich światach i nie strzelać mi tu fochów!!:)