Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwony_kaptur

pomysł na życie

Polecane posty

Gość czerwony_kaptur

Witam Mam 22 lata, mieszkam w dużym mieście, studiuje filologię polską pracuje jako dziennikarz. Wszystko po to by zostać kiedyś rzecznikiem prasowym. Jednak jest to wszystko robione na "kiedyś" czyli pewnie kilka lat. Oprócz pracy mam życie prywatne - mam żonę, nie mamy dziecka. Mamy własne mieszkanie, oboje pracujemy, mamy starszy samochód. Wszystko fajnie ale ja w tym wszystkim nie mam pomsłu na życie. Na "teraz". Chciałbym mieć cel na "teraz" tak jak na "kiedyś". Piszę to tutaj bo chciałbym abyście mi doradzili jak znaleźć cel na "teraz". Co robić na codzień.

Gość bhttyj
niezly wynik jak na 22 lata gratulue :)

wymyśl sobie cos co chcesz teraz osiągnać..np nauczyć sie perfect angielskiego albo tańczyć salse albo zrób postanowienie ze co iesiac bedziesz robił szalone rzeczy...np skok na bungee

Gość czerwony_kaptur
no już w wieku 16 lat paliłem papierosy, piłem alkohol i wyrywałem laski jedna za druga. Dziś od imprez na dyskotekach leczę zatoki, oskrzela od fajek a z alkoholem to juz nie w kazdy weekend tylko ograniczyłem do picia piwka i wódki od święta. Także w wieku do 22 lat przeżyłem duuuuuuuuuuuuużo :) Teraz jest stabilizacja hehe

Gość czerwony_kaptur
Es Lejdi Angielski znam, tańczyć nie chce a co do szalonych rzeczy to rzeczywiście ciekawy pomysł tylko, że wiele takowych rzeczy robię w pracy. Np latanie balonem, jazda karetką, czy pływanie motorówką

Gość upupupupupu
up up