Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shukerrr

Nasza klasa-rekord w ilosci zdjęć waszych znajomych

Polecane posty

Gość shukerrr

No własnie ,macie jakichś znajomych którzy mają zdjęć wiecej niż cała reszta?:D u mnie jest pare takich rodzynków ktorzy mają po kilkadziesiąt zdjec swojej twarzy albo siebie w kazdym miejscu na swiecie:|

Gość ehe jeden
ma 69 zdjęć, a inna ma 109 nie wiem jak oni to zrobili...

Gość thats not my name
u mnie 207, mnie by sie nie chciało tyle zdjęć tam wciskać:P

Gość franio benio
ja mam jedną taką koleżaneczkę. co nie włączę nk to wśród ostatnio dodanych zdjęć moich znajomych zawsze jakieś jej widzę. żeby chociaż ładna była a to bazyl jak sam skurwysyn... a zdjęcie i z tej strony i z tamtej i z miną taką i siaką....:-O szczęscie, że czasami przyjdzie jej do głowy jakoś je przerobić, rozmazać czy coś. wtedy wygląda jeszcze w miarę znośnie :-D

Gość franio benio
nk nie chce mi się otworzyć, ale założę się, że ma więcej niż wasi rekordziści :-D

Gość anominowa panna
mam tylko 1fote:P ale zarabisrta:P:;)

Gość leniwa małpa
a mnie wkurza jak ktoś robi setke zdjęć sam sobie z różnymi beznadziejnymi minami. zjawisko zaobserwowane u gimnazjalistek :/

ja ostatnio widzialam profil 18 letniej dziewczyny ktora wstawiła na swoj profil swoje zdjecie z brzuchem ( jest w ciazy) oczywiscie w 15 roznych pozycjach

Gość shukerrr
no u mnie wsrod znajomych rekord prawie 150 ,w dodatku facet;]

heheh ja widziałam cos lepszego , klientka z którą kiedys mieszkałam na stancji(zreszta która pozniej okazała sie zwykła złodziejką) zamiesciła na nk zdjecia usg swojego dziecka z opisami: a to nóżka mojego maleństwa, już wiem co mnie tak kopie.Żaaalll pl.

anominowa panna ja też miałam tylko jedną, ale usunęłam sobie konto :P

Gość Arleta=ka:PP
u mnie w znajomych typiarka ma 414 zdjęć i na dodatek wyglada jak niewygląd... to trzeba miec nasrane w bani ..;/

Gość YyY... no ten ... Eniu xD
Ja miałem kolegę który miał jakieś 500 ileś zdjęć ale to takich aut 50 % .... o_0 Idiota... ;P

niezla jest ta co ma ponad 900:O to na nk nie ma jakiegos limitu? moja kolezanka ma 187 fot, wiecej niz znajomych, bez sensu. widzialam tez dziewczyne ktora ma 207 fot, a znajomych ponad tysiac...niektorzy to naprawde nie maja co robic...

Gość tymczasowa87
prawie 1000 zdjec to po.jeb dopiero

Ale fajny stary temat :D Kojarzę pain au chocolat... To były czasy mojego grasowania na forume :classic_cool: Dla mnie zbyt dużo zdjęć to masakra :o Ja sama mam chyba 14 i trochę mi wstyd, że tak dużo ich tam nawciskałam :o Ale chyba tylko na dwóch jestem sama, reszta z co ważniejszych imprez i co ważniejszymi ludźmi ^^ Ogólnie nie patrzyłam na rekordy znajomych, bo rzadko kiedy wchodzę na czyjeś profile...

Moja znajoma- około 400 zdjęć, z czego większa połowa to zdjęcia jej córki. Zdjęcia z cyklu: Wanesska w wannie, Wanesska na krzesełku, Wanesska z dziadkiem, Wanessa i lalka baby born:-P W życiu realnym normalna, sympatyczna dziewczyna, ale na nk głupieje:-)

Moja znajoma- około 400 zdjęć, z czego większa połowa to zdjęcia jej córki. Zdjęcia z cyklu: Wanesska w wannie, Wanesska na krzesełku, Wanesska z dziadkiem, Wanessa i lalka baby born:-P W życiu realnym normalna, sympatyczna dziewczyna, ale na nk głupieje:-)

Gość hahaahah tak na stolarza to on
a co was to obchodzi ile ktos ma fotek na nk kazdy ma tyle ile chce i juz!! limitow nie ma

okolo 150... z czego polowa to robione sobie samej zdjecia dziwnej twarzy z kartoflanym nosem, a reszta to zdjecia corek, w kazdej mozliwej sytuacji, tez w wannie itp